Próbowałem dokonać aktualizacji, ale wystąpił problem z wygasłą licencją.
Spotkam się z moim przełożonym i będę Cię informować na bieżąco...
Dziękuję
Próbowałem dokonać aktualizacji, ale wystąpił problem z wygasłą licencją.
Spotkam się z moim przełożonym i będę Cię informować na bieżąco...
Dziękuję
Miałem technika cadware przez telefon, byłby to problem z aktualizacją kb 3072630 Windows 7, który uniemożliwiłby solidworks dostęp do niektórych funkcji, a tym samym awarię...
A kiedy otworzysz swój KROK, sprawisz, że plik zostanie zapisany lub zapisany jako sldprt; Następnie napraw w razie potrzeby i rozpoznaj funkcje, które nie działają??? Rozpoznawanie funkcji nie jest zbyt dobre w przypadku modyfikowania promieni gięcia. Usuń swoje promienie gięcia w KROKU i skorzystaj z funkcji wstaw zagięcia, tak jak w moim tutorialu w jednym z moich poprzednich postów. Jest o wiele bardziej niezawodny.
idzie bardzo dobrze, zobacz moją poprzednią wiadomość
Problem polega na tym, że jest to montaż i po przekształceniu, ponieważ musisz przejść i wykonać każdy krok i zapisać je częściowo, a następnie wystarczy przekonwertować je na blachę i wszystko idzie bardzo dobrze
Zobacz poprzedni obraz
nie ma obaw, że idzie w SW 2012
i dlaczego rozpoznanie funkcji
W przypadku tego typu utworu pojawia się pytanie ????????????????
Próbowałem już zapisać go w sldprt i zrobić rekonesans, ale zawsze jest tak samo, jak tylko zaczyna robić rekonesans, wywala się. Dopóki nie robisz uznania, nie ma problemu.
To rozwiązane, zrobiłem tak, jak wyjaśnił gt22, nie przechodzę przez rozpoznawanie funkcji, konwertuję bezpośrednio na blachę i działa.... Mogę stworzyć DXF!!
Ale hej, to nie jest normalne, nadal musimy rozwiązać problem.
Czy zepsułeś swój zespół?
pokaż nam kroki, dziękuję
Zepsułem twój montaż, uratowałem między innymi część nośną Bezela
Część po lewej stronie jest nadal w kroku Zaimportowany sześcian znajduje się pod numerem ref elementu
część po prawej stronie jest konwertowana za pomocą narzędzia SW Konwertuj na konstrukcję blachową
widzimy na obrazie po prawej stronie logo powierzchni, ponieważ u podstawy jest to oczyszczalnia ścieków
Ale przechodząc przez narzędzie do obróbki blachy, powierzchnia staje się bryłą
Jeśli pole wyboru Zachowaj treść zostało zaznaczone
Zrobiłem dokładnie to, co wyjaśniasz... i to działa,
Nie ma potrzeby rozpoznawania funkcji dla tego typu części
Trafia prosto do blachy
Rozpoznawanie funkcji polega głównie na dokonywaniu złożonych modyfikacji wytłaczania
twoim celem gry jest stworzenie rozkładu w DXF, więc rzuć moją kurę z konwersją na blachę
Zobacz ten samouczek między innymi na temat importu i rozpoznawania funkcji oraz bezpośredniej edycji i migracji danych
https://www.youtube.com/watch?v=DhQSKbMt-FY&index=85&list=PLjkvI_IbLbweeJrlJR_KmjB0g8EOoESkg
@+
Wszystko, co musisz zrobić, to wybrać odpowiedź, która odpowiedziała na Twoje pytanie i kliknąć rozwiązane
i w związku z tym zamykam pytanie
@+
Jeśli oglądałeś mój samouczek; Jest to ta sama zasada, z wyjątkiem tego, że możesz dostosować promienie gięcia do swojego narzędzia produkcyjnego, aby być jak najbardziej dokładnym w swoim rozwoju, ponieważ Twoja oczyszczalnia ścieków może mieć promienie, które niekoniecznie są dostosowane do Twoich środków produkcji...