Witam, chciałbym uzyskać informacje na temat hvac

Zrób to samo, co film HVAC na rurkach, aby zrobić prostokątne kanały

Opublikuj link do filmu już teraz, to da trop

do wykonywania kanałów prostokątnych

Jest to ta sama zasada, co biblioteka rur i połączenie na rurociągu

Zobacz ten bardzo dobrze zrobiony film

https://www.google.fr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjvn-KjufPOAhXE5xoKHcmSB2gQtwIIKjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGL0cL7MxCqA&usg=AFQjCNG3CEfra12Iumm3SYdcSakB8E0saQ&sig2=8JSrHH2551bpvez8wR6gqg&bvm=bv.131783435,d.d2s

@+

1 polubienie

Witam

Chcesz zrobić prostokątne osłony??? Wykonaj szkic prowadnicy (ścieżkę, którą powinien podążać), a następnie na początku szkicu prowadnicy utwórz szkic kształtu pochwy, a następnie wykonaj wklęsłości/podstawę zeskanowaną tak, jak w załączonym pliku. Cóż, jeśli dobrze zrozumiałem pytanie i jeśli masz tylko Solidworks!!

hvac.docx
2 polubienia

Innym rozwiązaniem jest utworzenie przekrojów kanałów w bibliotece konstrukcji spawanych, a następnie za pomocą szkiców 3D lub 2D utworzenie kanałów

1 polubienie

Witam

Tak, chcielibyśmy uzyskać trochę więcej informacji, aby móc ukierunkować Twoją prośbę.

Witam, dziękuję za zainteresowanie i przepraszamy za opóźnienie Https://youtube.be/PHZTPN8D2d8

Oto link, który mnie interesuje, chciałbym wiedzieć, jak zrobić to samo

Witam

Link nie działa...

le_lien_ne_fonctionnne_pas.jpg

W rzeczywistości musisz wpisać na sobie rury  hvac solidworks i zobaczysz prostokątne kanały w trasie.  Czy to jest to, co chcę osiągnąć?

1 polubienie

Czy zajrzałeś do samouczka dotyczącego konfiguracji  rur rurowych w mojej pierwszej odpowiedzi

Wszystko jest tam powiedziane, po prostu musisz podążać za

To samo dotyczy okuć kolankowych i redukcji itp.....

Od Ciebie zależy, czy Twój profil będzie prostokątny, a nie cylindryczny

i stworzyć swoją osobistą bibliotekę do przechowywania poza oprogramowaniem 

W przypadku zmiany wersji jest ona taka sama dla wszystkich bibliotek 

Zwróć szczególną uwagę na routing i punkt połączenia

@+;-)

1 polubienie

Witam, w Twoim interesie radziłbym nie wpisywać numeru telefonu jako pseudonimu. Mimo, że na forum jest mnóstwo miłych ludzi, to niestety nie tylko to! 

Pozdrowienia

2 polubienia

Rzeczywiście  , obejrzałem samouczek i ta osoba jest tą, która przeszkoliła mnie w solidworks, więc super.ne po prostu musiałem się zastosować. Nie mogę  jednak znaleźć trasowania w dodatku solidworks. Jest normalne 

routing jest częścią SW premium

który SW masz?

1 polubienie

Ups, pewnie dlatego nie mogę znaleźć trasy, nie wiem, która to jest. Oprogramowanie działa, zobaczę o tym jutro. Po prostu wiem, że to rok 2014

Warto zauważyć, że w czasie automatyzacji biznesu nieuniknione trudności są chwilowe, a lichwa rekompensowana w ostatecznym rozrachunku korzyściami, jakie przynosi automatyzacja. Z biegiem czasu niedoskonałości bazy informacyjnej i finansowej zostają wygładzone, a pracownicy przyzwyczajają się do nowego porządku pracy. Gdyby tylko wszystko poszło gładko. Teraz chcemy zainstalować https://www.managemart.com/hvac w naszej firmie. Czy ktoś już kupił taki system? Jakie mogą wystąpić problemy?