Wszystko piękne, bardziej praktyczne Podoba mi się nowy system punktowy Sprawdzanie pisowni, które WRESZCIE działa Cóż, niezależne okno tekstowe podczas wpisywania odpowiedzi Cóż, Emogies Dobre są również automatyczne powiadomienia u dołu ekranu (tylko dla tych, którzy chcą).
Otóż zakładam kask odkrywcy, zabieram ze sobą swój okruszkowy szlak, żeby się nie zgubić i zanurzam się w tajemnice nowych możliwości.
Przed eksploracją bardzo duże gratulacje dla Lynkoa za ich bardziej nowoczesną specyfikację oraz dla twórców strony. Mówię brawo wcześniej na wypadek, gdybym zgubił się podczas eksploracji i cieszyłem się, że cię znam
Witam Interfejs wydaje się rzeczywiście bardziej nowoczesny (chyba zaczynam być za stary, żeby to docenić), ale to, co w tej chwili najbardziej mi przeszkadza, to brak możliwości filtrowania według kilku kategorii. Wcześniej miałem włączone filtry Solidworks i Solidworks PDM, które pozwalały mi bezpośrednio mieć tematy, które mnie interesują. Na nowym interfejsie zmuszony do filtrowania jednego, a potem drugiego, szkoda. W przeciwnym razie ogólnie dobra robota.
Jakże miło jest widzieć, że podoba Ci się to nowe forum! Rzeczywiście, dziś zachodzi wielka zmiana Pozwolę Ci przekazać nam wszystkie swoje opinie, tworząc pytania i kategoryzując je jako "fora opinii", abyśmy mogli sobie z nimi wszystkimi poradzić! @Cyril_f Przyjmuję do wiadomości pańską uwagę! Życzymy miłego przeglądania tego nowego forum Coralie