Gratulujemy nowej strony

Wszystko piękne, bardziej praktyczne
Podoba mi się nowy system punktowy
Sprawdzanie pisowni, które WRESZCIE działa
Cóż, niezależne okno tekstowe podczas wpisywania odpowiedzi
Cóż, Emogies
Dobre są również automatyczne powiadomienia u dołu ekranu (tylko dla tych, którzy chcą).

Otóż zakładam kask odkrywcy, zabieram ze sobą swój okruszkowy szlak, żeby się nie zgubić i zanurzam się w tajemnice nowych możliwości.

Przed eksploracją bardzo duże gratulacje dla Lynkoa za ich bardziej nowoczesną specyfikację oraz dla twórców strony. Mówię brawo wcześniej na wypadek, gdybym zgubił się podczas eksploracji i cieszyłem się, że cię znam :innocent:

Pozdrowienia

9 polubień

A co za płynność nawigacji... :+1:

3 polubienia

Witam
Interfejs wydaje się rzeczywiście bardziej nowoczesny (chyba zaczynam być za stary, żeby to docenić), ale to, co w tej chwili najbardziej mi przeszkadza, to brak możliwości filtrowania według kilku kategorii. Wcześniej miałem włączone filtry Solidworks i Solidworks PDM, które pozwalały mi bezpośrednio mieć tematy, które mnie interesują. Na nowym interfejsie zmuszony do filtrowania jednego, a potem drugiego, szkoda.
W przeciwnym razie ogólnie dobra robota.

1 polubienie

Cze wszystkim

Jakże miło jest widzieć, że podoba Ci się to nowe forum! Rzeczywiście, dziś zachodzi wielka zmiana :slight_smile:
Pozwolę Ci przekazać nam wszystkie swoje opinie, tworząc pytania i kategoryzując je jako "fora opinii", abyśmy mogli sobie z nimi wszystkimi poradzić!
@Cyril_f Przyjmuję do wiadomości pańską uwagę!
Życzymy miłego przeglądania tego nowego forum :star_struck:
Coralie

2 polubienia