Witam, minęło 10 tygodni, odkąd jestem na projekcie montażowym i dziś zaczyna się totalnie psuć, wszystkie moje części są dobrze zdefiniowane, jedna po drugiej, ale w całkowicie rozmytym i zniekształconym montażu nie rozumiem wszystkiego, działało idealnie do wczoraj ... Czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z tym problemem?
Witam, czy zrestartowałeś stację roboczą? Czasami błędy wracają tak, jak się wydarzyły!
Sprawdź również, czy sterowniki karty graficznej zostały zaktualizowane do najnowszej wersji zalecanej przez firmę Autodesk.
Właśnie przetestowałem to rozwiązanie, niestety nie zawsze ten błąd, który sprawia, że wszystkie moje części są zniekształcone i rozmyte. Myślę, że jest to spowodowane problemem z ograniczeniami, ale nawet jeśli usunę wszystkie ograniczenia i inne części mojego zespołu, aby pozostawić tylko jedną bez linku, błąd nadal istnieje...
Wyjaśnię ci trochę plik, a następnie jest to zespół z częściami, które różnią się w zależności od danych wejściowych użytkownika przez program.
W rzeczywistości wydaje się, że oprogramowanie nie jest w stanie dopasować wszystkich relacji i nagle się rozmywa, ale żadna z nich nie jest w konflikcie...
Problem wynikałby zatem z niezdefiniowanej osi na wyciągnięciu, dziwne, że moja część nigdy nie miała problemu od czasu jej realizacji i pojawia się teraz.
Dziękuję za odpowiedzi, nie, problem nie leży w wyświetlaczu, plik został udostępniony innym kolegom, opcje wyświetlania zmodyfikowane.
I nawet jeśli rozwiążemy problemy Czerwonego Krzyża, ten błąd jest nadal obecny.
Po rozeznaniu okazuje się, że problem prawdopodobnie tkwi w połączeniach i zasadach, te dwie rzeczy razem wzięte sprawiają, że mój montaż jest trudny do wykonania wcześniej, przejrzę to wszystko.