Witam
W ostateczności zwracam się do Was :-(
A więc mam duży problem z SW2019 i acrobatem
Przede wszystkim, oto moja konfiguracja sprzętowa/programowa:
-Rdzeń i9
-64 GB pamięci RAM
- Wygrana 10 64b
-Czytnik Acrobat DC V20.3072
-SW 2019 SP3
Cóż, oto fakty:
W zeszłym tygodniu byłem jeszcze w SW2017 i wszystko działało idealnie. Musiałem przełączyć się na wersję SP5 z 2019 roku, więc zrobiłem aktualizację. Rozumiem przez to, że nie zachowałem mojej wersji z 2017 roku.
A teraz zmartwienia:
- Nie można teraz zapisać jako pliku pdf, absolutnie nic się nie dzieje. Wydaje się, że komputer nie myśli i nie jest tworzony żaden plik. I to ani na części/złożeniu, ani na rysunku. Podczas rysowania okno z prośbą o podanie stron, które chcesz wybrać, nawet się nie pojawia.
- Nie ma również możliwości drukowania w formacie pdf za pomocą drukarki adobe pdf
Oto, co zostało zrobione:
Podczas aktualizacji miałem na swoim komputerze program Adobe Acrobat Pro v17, który pozwolił mi drukować bezpośrednio w formacie adobe pdf. Kiedy zacząłem pracować z tą nową instalacją SW2019SP5, od razu zauważyłem, że już nie działa. Moi koledzy i ja umieściliśmy to z tyłu Adobe Pro. Więc odinstalowałem go i zaktualizowałem wersję czytnika (V20), ale bez poprawy. Tym razem pomyślałem, że może to aktualizacja oprogramowania się zawiesiła. Więc całkowicie odinstalowałem oprogramowanie, zrobiłem czyszczenie rejestru, wyczyściłem zbędne repy w eksploratorze, a następnie ponownie zainstalowałem SW 2019 w wersji SP05. A tam jeszcze nic... ten sam problem. Podczas wyszukiwania w sieci dowiaduję się, że będzie niekompatybilność między programem acrobat a SW2019 z SP4. Postanawiam więc ponownie odinstalować, aby tym razem przeprowadzić migrację do SP3; zawsze tak samo z czyszczeniem rejestru itp. A potem zawsze ten sam pb.
Przyznam, że nie mam już pomysłów... i zaczyna rozpaczać :-(
Moi koledzy mają dokładnie taką samą konfigurację programową/sprzętową i absolutnie nie mają pb podczas tej migracji, co zrobili w tym samym czasie co ja.
Czy ktoś ma pomysł? Coś, co mógłbym kontrolować lub spróbować?
Z góry dziękuję.
Yann