Numery pozycji wieloliniowych — położenie i właściwość niestandardowa

Witam

Czy możemy mieć odnośnik wielowierszowy z POSITION (Item Number) i właściwością niestandardową? A na wszelki wypadek w stylu lub podkreślone, ale nie w bąbelku, bo jest zbyt obszerne.

Próbowałem połączyć w "tekście", ale to nie działa... Czy mogę edytować plik "sldballoonestl" bezpośrednio?

Z góry dziękuję za spostrzeżenia!

balloon.png

Czy możemy umieścić ten post z powrotem na górze listy, dodając komentarz?...

Oto, co teraz robię, aby to zadziałało. Czy możemy to zrobić automatycznie?

- Ustawianie znacznika

- Kliknij prawym przyciskiem myszy -> Dodaj do stosu, aby dodać identyczny znacznik pod znacznikiem, który właśnie umieściłem

- Na pierwszym markerze dodaję ilość

- Na drugim oznaczeniu miejsca stosuję styl oznaczenia miejsca, który umożliwia wyświetlenie właściwości "Opis".

Jest to po prostu trochę długie, aby zrobić to na wszystkich, więc chciałbym szybszą metodę!

Dziękuję za pomoc, 

Witam

Dlaczego nie utworzyć dodatkowej kolumny w zestawieniu komponentów z potrzebnymi informacjami?

2 polubienia

To zniweczy twój plan. Działamy w ten sposób. Ilość oraz znaczniki są dostępne, wystarczy dodać oznaczenie kolumny, jeśli nie jest jeszcze aktywna.

2 polubienia

Witam

Dzięki za sugestię. 

Mam już informacje w nomenklaturze. Moim celem jest ułatwienie pracy redaktorom: patrzą na plan montażu i od razu znajdują odpowiednią długość. 

Moja lista części jest bardzo długa i znajduje się na innej stronie. Czas spędzony na wyszukiwaniu artykułu jest więc skrócony podczas edycji, jeśli umieszczę informacje bezpośrednio na znaczniku rozstrzelonej ścieżki.

1 polubienie

Próbowałeś już zapisać swój styl bąbelka, klikając u góry na przedostatnią gwiazdkę z dyskietką, a obok niej tę ze strzałką i tam, aby wybrać, czy masz więcej niż jedną.

Tak, a ja mam następujący problem: 

Ponieważ użyłem opcji "Dodaj do stosu", mam właściwie 2 znaczniki. Są na tym samym kawałku, ale są to dwa oddzielne markery. 
Jeśli wybiorę 2 linie pomocnicze (z Ctrl), nie mogę użyć "gwiazdki" do zapisania stylu. 

A jeśli wybiorę tylko jedną z prowadnic, zapisuje styl TEGO układu współrzędnych. A więc albo bąbelek, albo tekst.