Muszę teraz utworzyć tabelkę rysunkową do rysunku, ale nie znalazłem samouczka ani tabelki rysunkowej, którą mógłbym pobrać. Poza tym mam ochotę na coś trochę oryginalnego.
Widziałem ten wkład, który wygląda dla mnie bardzo dobrze
Albo ten
Więc przychodzę do Ciebie, aby dowiedzieć się, czy masz jakieś tutoriale na temat tworzenia kartridży lub fajne kartridże, które mógłbym zdobyć
2) Aby utworzyć rysunek, łatwo jest go wypełnić, potrzebne są również części, które do niego pasują (konfiguracja właściwości).
Jeśli jesteś w 2013 roku, wyślij swoje pliki, które Ci się podobają, a ja szybko je zhakuję. Spędziłem długie tygodnie na zrozumieniu działania MeP z pomocą Gt22, Pl i innych kolegów
Dodatkowa wskazówka, unikaj bloków na rysunkach, nie jest to zalecane. z drugiej strony możesz zrobić plan tła, zrobić boc i wkleić go we wszystkich formatach A1,A2,..... A4 w orientacji pionowej, a po zakończeniu wysadź go i zapisz.
Dla jego doktora @flegendre zasługuje na to, aby być najlepszą odpowiedzią, ponieważ osobiście to jest to, z czego zrobiłem swoje. Po prostu brakuje tego, jak zrobić wszystkie formaty za pomocą kartridża i jak zapisać tło i tło w planie (ponieważ są to 2 różne rzeczy, jedna ma "papier", a druga to tylko pisanie)