Catia w DSLS pod W10, podczas gdy działa idealnie pod W7

Cze wszystkim

Mam problem z Catią R27, której licencja działała idealnie pod W7 i która dziś odmawia jakiejkolwiek usługi pod W10. Chciałbym wiedzieć, czy istnieje szczególna procedura, aby catia działała w DSLS pod w10, na przykład wersja menedżera licencji, czy mógłbyś mnie oświecić?. Szukam jak wariat wszędzie i nie  mogę znaleźć.

Z góry wielkie podziękowania

Witaj administratorze CATIA, to nie jest moja domena, ale jeśli Twój serwer licencji to stacja robocza, którą właśnie zmigrowałeś do W10.

Musisz poprosić swojego sprzedawcę (Dassault) o nowe klucze licencyjne.

Kolejną wskazówką może być to, że wersja DSLS ma aktualny miernik? 

Dziękuję za odpowiedź, chciałbym wiedzieć, jaka jest minimalna wersja dsls do umieszczenia dla Catia pod w10 lub czy istnieją procedury podane przez dassault do użytku z systemem Windows 10

Z góry dziękuję

Jeśli to może pomóc

Minimalna wersja DSLS zdolna do obsługi produktów V5-6R2017 to DSLS R2017x.
  Ta wersja DSLS może również obsługiwać produkty V5R21 i V5-6R2012 do V5-6R2016.

Poprzednia wersja serwera licencyjnego DS R2016x była ostatnią wersją obsługującą system AIX.

dziękuję za odpowiedzi, produkt zaczął ponownie działać pod W10 po przejściu na CATIA SP (byłem w SP2). Nie jestem do tego super przekonany, ale przyznajmy to. W każdym razie wielkie dzięki. Chciałbym zamknąć swój temat, ale przyznam, że nie wymyśliłem jak to zrobić