Cze wszystkim
Uprzejmie informuję, że w najbliższy czwartek, 30 marca od godziny 18:30 rozpocznie się prace konserwacyjne platformy myCAD: informujemy, że platforma będzie chwilowo niedostępna.
Przepraszamy za niedogodności,
Miłego dnia!
Coralie
Cze wszystkim
Uprzejmie informuję, że w najbliższy czwartek, 30 marca od godziny 18:30 rozpocznie się prace konserwacyjne platformy myCAD: informujemy, że platforma będzie chwilowo niedostępna.
Przepraszamy za niedogodności,
Miłego dnia!
Coralie
Witaj Coralie,
Dzięki za informację.
@+.
AR.
Witam @Coralie
Dzięki za info.
Zauważyłem, że podczas ostatniej konserwacji lynkoa rozwiązałeś błąd xp czasu spędzonego na stronie poprzez jej czyste i proste usunięcie. Czy jest to trwałe usunięcie tego bonusu (nie chcesz, abyśmy z czasem zdobywali punkty na stronie), czy też zostanie on przywrócony po poprawieniu?
Witaj @Sylk ,
Rzeczywiście, usunęliśmy xp z czasu spędzonego na stronie, ponieważ już nie działała. Ale oczywiście odłożymy go z powrotem! Ta funkcja wymaga (co zaskakujące, można powiedzieć) wielu konkretnych zmian, co wymaga czasu od naszych programistów. Obecnie pracujemy nad tym tematem i odłożymy go tak szybko, jak to możliwe!
PS: mała ikona oznajmia, że są twoje urodziny, więc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jeśli tak jest! Miłego dnia!
Coralie
Witam @Coralie
Dziękuję za tę jasną odpowiedź. Korygując xp czasu spędzonego na stronie,
Twórcy będą również zdobywać PD za czas spędzony na nim
PS: rzeczywiście "tak jest" dziękuję
Witaj Coralie,
Dzięki za informację.
@+.
AR.
Cze wszystkim
Wyjaśnienie dotyczące tej interwencji technicznej: będzie ona miała na celu zastąpienie nazwy domeny używanej dla platformy myCAD.
Więc
Będzie to niewidoczne dla Ciebie podczas użytkowania, ale nie zdziw się, jeśli zobaczysz zmianę adresu URL w przeglądarce.
Miłego dnia!
Eliott
to zdecydowanie koniec Lynkoa.
Szkoda, że był łatwiejszy do zapamiętania niż mycad.visiativ ... i podobało mi się znaczenie nazwy!
RIP Lynkoa
Witamy mycad.visiativ
Pisana jest nowa strona dla społeczności
Witaj Coralie,
Błędy, które mnie zaniepokoiły z "MycadElearning" nadal nie działają... To tylko dla informacji.
Miłego dnia.
@+.
AR.
Witaj A.R,
Zweryfikowaliśmy Twoje konto i jest to problem z Twoją wtyczką Abode Flash Player, która nie jest już kompatybilna z naszymi szkoleniami! To właśnie uniemożliwia odtworzenie ostatniego filmu...
Witaj Coralie,
Dziękuję za informacje, zrobię to, co niezbędne w odpowiednim czasie, będę Cię informował, dziękuję za Twoją opinię.
@+
AR.
Minuta ciszy dla naszej zmarłej ukochanej Lynkoa
Kiedy narzekałem na błędy i powolność forum, sugerując zmianę serwerów i wprowadzenie różnych ulepszeń, nie spodziewałem się, że zmiany przybiorą taką skalę!
Małe słowa: wielkie konsekwencje. Efekt motyla w całej okazałości.
O ile jestem zachwycona tymi wszystkimi zmianami, o tyle zawsze będę żałować nazwy Lynkoa.
Zmienia się nie tylko strona, ale także okładka i tytuł!