W najbliższy czwartek o godz. 18.30: interwencja techniczna

Cze wszystkim

Uprzejmie informuję, że w najbliższy czwartek, 30 marca od godziny 18:30 rozpocznie się prace konserwacyjne platformy myCAD: informujemy, że platforma będzie chwilowo niedostępna.

Przepraszamy za niedogodności,
Miłego dnia!
Coralie

4 polubienia

Witaj Coralie,
Dzięki za informację.
@+.
AR.

2 polubienia

Witam @Coralie
Dzięki za info.

Zauważyłem, że podczas ostatniej konserwacji lynkoa rozwiązałeś błąd xp czasu spędzonego na stronie poprzez jej czyste i proste usunięcie. Czy jest to trwałe usunięcie tego bonusu (nie chcesz, abyśmy z czasem zdobywali punkty na stronie), czy też zostanie on przywrócony po poprawieniu?

3 polubienia

Witaj @Sylk ,
Rzeczywiście, usunęliśmy xp z czasu spędzonego na stronie, ponieważ już nie działała. Ale oczywiście odłożymy go z powrotem! Ta funkcja wymaga (co zaskakujące, można powiedzieć) wielu konkretnych zmian, co wymaga czasu od naszych programistów. Obecnie pracujemy nad tym tematem i odłożymy go tak szybko, jak to możliwe!

PS: mała ikona oznajmia, że są twoje urodziny, więc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, jeśli tak jest! :partying_face: Miłego dnia! :slight_smile: Coralie

3 polubienia

Witam @Coralie
Dziękuję za tę jasną odpowiedź. Korygując xp czasu spędzonego na stronie,
Twórcy będą również zdobywać PD za czas spędzony na nim :relieved:

PS: rzeczywiście "tak jest" :confetti_ball: dziękuję :grin:

1 polubienie

Witaj Coralie,
Dzięki za informację.
@+.
AR.

Cze wszystkim

Wyjaśnienie dotyczące tej interwencji technicznej: będzie ona miała na celu zastąpienie nazwy domeny używanej dla platformy myCAD.

Więc

Będzie to niewidoczne dla Ciebie podczas użytkowania, ale nie zdziw się, jeśli zobaczysz zmianę adresu URL w przeglądarce.

Miłego dnia!
Eliott

2 polubienia

to zdecydowanie koniec Lynkoa.
Szkoda, że był łatwiejszy do zapamiętania niż mycad.visiativ :smiley: ... i podobało mi się znaczenie nazwy!

3 polubienia

RIP Lynkoa :cry:
Witamy mycad.visiativ :wink:

2 polubienia

Pisana jest nowa strona dla społeczności :wink:

2 polubienia

Witaj Coralie,
Błędy, które mnie zaniepokoiły z "MycadElearning" nadal nie działają... To tylko dla informacji.
Miłego dnia.
@+.
AR.

Witaj A.R,

Zweryfikowaliśmy Twoje konto i jest to problem z Twoją wtyczką Abode Flash Player, która nie jest już kompatybilna z naszymi szkoleniami! To właśnie uniemożliwia odtworzenie ostatniego filmu...

Czy możesz zaktualizować ten zasób lub zmienić przeglądarkę?
Pozostaję do Państwa dyspozycji,
Miłego dnia Coralie :slight_smile:

1 polubienie

Szczęśliwego Zanni @Sylk :wink:

2 polubienia

Witaj Coralie,
Dziękuję za informacje, zrobię to, co niezbędne w odpowiednim czasie, będę Cię informował, dziękuję za Twoją opinię.
@+
AR.

1 polubienie

Minuta ciszy dla naszej zmarłej ukochanej Lynkoa :pleading_face:

Kiedy narzekałem na błędy i powolność forum, sugerując zmianę serwerów i wprowadzenie różnych ulepszeń, nie spodziewałem się, że zmiany przybiorą taką skalę! :flushed:
Małe słowa: wielkie konsekwencje. Efekt motyla w całej okazałości.
O ile jestem zachwycona tymi wszystkimi zmianami, o tyle zawsze będę żałować nazwy Lynkoa. :cry:

Zmienia się nie tylko strona, ale także okładka i tytuł! :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Dziękuję mój @Zozo_mp :kissing_heart:

1 polubienie

@Sylk

KOA!!! Nadal będziesz miał dobrze ukryty ylk w swoim pseudonimie :joy:

1 polubienie