Specjalne sportowe wyzwanie projektowe właśnie dobiegło końca!
Otrzymaliśmy 5 propozycji, a poprzeczka jest coraz wyższa! Gratulujemy uczestnikom, bo temat nie był prosty... Wszyscy zaoferowaliście nam zapierającą dech w piersiach pracę, każdy z Was wykonał tyle samo przy projekcie, co przy opisie, więc wielkie gratulacje
Jury spotka się w tym tygodniu, dla przypomnienia, przy stole zasiądą członkowie firmy 3DCONNEXION, trenerzy SOLIDWORKS z Visiativ, a także Gaetan CHARLOT, nasz mistrz szermierki dla niepełnosprawnych, który jest źródłem tematu!
W oczekiwaniu na werdykt można zapoznać się z całością projektu i pogratulować uczestnikom
Jeszcze raz wszystkim gratulujemy, Miłego dnia Coralie
Cała społeczność wstrzymuje oddech w oczekiwaniu na werdykt... Wyniki spływają już dziś, a emocje sięgają zenitu! Pomysły płynęły, projekty są genialne, a wszystko, co musimy zrobić, to dowiedzieć się, kto wygra to intensywne wyzwanie. Życzymy powodzenia wszystkim uczestnikom, niech wygra najlepszy projekt!
Przepraszamy za to czekanie, czekamy na powrót Gaetana Charlota, mistrza szermierki, do jego rankingu, jak tylko go będziemy mieli, podzielimy się z Wami podium!
Przystanę dla Was wszystkich zestaw gadżetów, aby przeprosić za niedogodności! Coralie
Rzeczywiście, już z niecierpliwością czekałem na inne propozycje, a potem z niecierpliwością czekałem na wyniki, a właściwie zawsze na nie czekam A teraz zaczynam z niecierpliwością wyczekiwać świąt Bożego Narodzenia, rysuję i drukuję w 3D świąteczną wioskę... Mój uczeń (młodszy ode mnie oczywiście...) chce, żebym założył kanał na Youtube na temat moich projektów i robił tutoriale...
Och, niedaleko stamtąd lol, to głównie modele dla zabawy Odcinek 1: Dziennik Yule / Sklep ze słodyczami (Bieżący projekt) Projektowanie na SolidWorks i druk 3D
Prawdopodobnie nie byłbym jedyną osobą zainteresowaną Twoimi technikami, wskazówkami i poradami!! Po, aby być jeszcze bardziej popularnym, wystarczy dodać do tego dawkę teorii spiskowej, nutę teorii płaskiej ziemi, sponsora nrth vp, z bgm francuskiego rapu dobrze daubé. Dzięki temu na pewno rozbijesz sufit i uderzysz w dno (i dno, tak).