Specjalne sportowe wyzwanie projektowe: gratulacje dla uczestników!

Cze wszystkim

Specjalne sportowe wyzwanie projektowe właśnie dobiegło końca!

Otrzymaliśmy 5 propozycji, a poprzeczka jest coraz wyższa! Gratulujemy uczestnikom, bo temat nie był prosty... Wszyscy zaoferowaliście nam zapierającą dech w piersiach pracę, każdy z Was wykonał tyle samo przy projekcie, co przy opisie, więc wielkie gratulacje :clap: :clap:

Jury spotka się w tym tygodniu, dla przypomnienia, przy stole zasiądą członkowie firmy 3DCONNEXION, trenerzy SOLIDWORKS z Visiativ, a także Gaetan CHARLOT, nasz mistrz szermierki dla niepełnosprawnych, który jest źródłem tematu!

W oczekiwaniu na werdykt można zapoznać się z całością projektu i pogratulować uczestnikom :point_down:

Jeszcze raz wszystkim gratulujemy,
Miłego dnia
Coralie :slight_smile:

4 polubienia

Witam
Zapomniałem wysłać moją propozycję z powodu święta religijnego, czy mogę ją wysłać do Ciebie?

Dostępnych jest wiele różnych rozwiązań, zawsze ciekawie jest zobaczyć, jak kilka osób może podejść do tego samego tematu

2 polubienia

Rzeczywiście, jest to dobrze zaludnione od ostatniego otwarcia!

1 polubienie

Witam @HAMZA_BAKIR
Ponownie otworzymy wyzwanie, aby umożliwić Ci udział, wysyłam Ci prywatną wiadomość!

1 polubienie

Istotnie. Miałem inny sposób podejścia do tej sprawy, ale niestety zostało to w mojej głowie.

Gratulujemy wszystkim, którzy byli w stanie urzeczywistnić swoje pomysły.

1 polubienie

Kiedy pojawią się wyniki?

Cze wszystkim

Jury zbierze się w tym tygodniu: do tego wyzwania jest wielu członków jury!

Przypomnienie od jury, że będziesz miał:

• 2 osoby z 3DCONNEXION
  • 2 trenerzy Widiatowie
  • 2 osoby z Dassault Systèmes
  • Gaëtan CHARLOT, mistrz szermierki niepełnosprawnych
  • 1 Menedżer społeczności myCAD

Wyniki poznacie już w najbliższy poniedziałek, 30 września 2024 roku!
Dziękujemy za cierpliwość!
Miłego dnia
Coralie

2 polubienia

Cała społeczność wstrzymuje oddech w oczekiwaniu na werdykt... Wyniki spływają już dziś, a emocje sięgają zenitu! Pomysły płynęły, projekty są genialne, a wszystko, co musimy zrobić, to dowiedzieć się, kto wygra to intensywne wyzwanie. Życzymy powodzenia wszystkim uczestnikom, niech wygra najlepszy projekt!

4 polubienia

Oczekiwanie jest długie :wink: !

Cze wszystkim

Przepraszamy za to czekanie, czekamy na powrót Gaetana Charlota, mistrza szermierki, do jego rankingu, jak tylko go będziemy mieli, podzielimy się z Wami podium!

Przystanę dla Was wszystkich zestaw gadżetów, aby przeprosić za niedogodności! :pensive:
Coralie

3 polubienia

Nie ma zażenowania, jest tylko zniecierpliwienie :wink: (gorsze niż dzieci na Boże Narodzenie)

3 polubienia

Oczywiście, kiedy jesteś pierwszym, który przesyła swoją pracę, tupiesz nogami dłużej niż inni :tired_face:

4 polubienia

Rzeczywiście, już z niecierpliwością czekałem na inne propozycje, a potem z niecierpliwością czekałem na wyniki, a właściwie zawsze na nie czekam :rofl:
A teraz zaczynam z niecierpliwością wyczekiwać świąt Bożego Narodzenia, rysuję i drukuję w 3D świąteczną wioskę...
Mój uczeń (młodszy ode mnie oczywiście...) chce, żebym założył kanał na Youtube na temat moich projektów i robił tutoriale...

5 polubień

Nie mogę się doczekać, aby to zobaczyć! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

:joy: Nie sądzę, żebym miał wystarczająco dużo treści, aby zasilić kanał Youtube

2 polubienia

Nawet w małych ilościach Twoje treści są prawdopodobnie zbyt jakościowe dla youtube :sweat_smile:

3 polubienia

Och, niedaleko stamtąd lol, to głównie modele dla zabawy
Odcinek 1: Dziennik Yule / Sklep ze słodyczami (Bieżący projekt)
Projektowanie na SolidWorks i druk 3D

image

2 polubienia

Prawdopodobnie nie byłbym jedyną osobą zainteresowaną Twoimi technikami, wskazówkami i poradami!! Po, aby być jeszcze bardziej popularnym, wystarczy dodać do tego dawkę teorii spiskowej, nutę teorii płaskiej ziemi, sponsora nrth vp, z bgm francuskiego rapu dobrze daubé. Dzięki temu na pewno rozbijesz sufit i uderzysz w dno (i dno, tak).

3 polubienia

Zamierzam przestać zaśmiecać ten post, ale rzeczywiście, jeśli zacznę mój kanał, zaczynam od " Cześć, Ziemia jest płaska!" 

2 polubienia