Wyzwanie projektowe dla najlepszych współpracowników - zozo_mp: zostało tylko kilka dni, aby wziąć udział!

Cze wszystkim

Specjalne wyzwanie projektowe dla najlepszych współpracowników poświęcone naszej drogiej @Zozo_mp wkrótce dobiegnie końca!

Celem jest stworzenie najlepszego medalu, jaki moglibyśmy mu zaoferować w SOLIDWORKS lub CATIA, aby podziękować mu za pomoc i wiedzę, którą wnosi do członków społeczności :muscle: :medal_sports:

Odtąd medal ten będzie emblematem najlepszych darczyńców i będzie wręczany każdemu z najlepszych darczyńców w danym roku :trophy:

Masz czas do 17 marca, aby wziąć udział!! Idź, idź, idź!

Powodzenia wszystkim!
Coralie

1 polubienie

Nawet poddałem się próbie medalu (cóż, przyznaję, że oszukiwałem, to nie SOLIDWORKS... :face_with_hand_over_mouth:) Jest dobry, bo jest dla @Zozo_mp !!

Design sans titre - 2024-03-12T165245.320

2

6 polubień

Witam
To jest naprawdę reprezentacja wzajemnej pomocy na tym forum!
Prosty i skuteczny oraz piękny hołd dla @Zozo_mp !
Gratulacje Coralie.

1 polubienie

Dé-zozo-lé, nie ma czasu i nie ma miejsca na twórczość w moim harmonogramie.
Reale już opublikowane są bardzo ładne.

2 polubienia

Jestem zbyt poruszony występem Coralie. :sob:

W szczególności przez fakt, że ręka przechodzi do kogoś innego na polu karnym.
Który na rok olimpijski jest odpowiedni.

ZZ

3 polubienia

Witajcie przyjaciele

Niestety nie miałam czasu na modelowanie czegokolwiek... A pozostałe 4 dni wydają mi się trochę krótkie, aby skonkretyzować swoją koncepcję i udoskonalić model.

Szkoda, to szczególnie oryginalna koncepcja, ale muszę ją zmaterializować, żeby ją rozwijać. I przy okazji udowadniają, że to działa.
Problem w tym, że musiałem walczyć z moją drukarką, aby ją przywrócić (i nadal się z tym zmagam), a także, że nie jest to ten sam materiał co produkt końcowy, co nieco zniekształca profil i kalibrację mojego modelu...

Szczególnie mnie to denerwuje :pensive:

Nasz przyjaciel Obi-Wan powiedziałby ci, że Moc jest z tobą :wink:

1 polubienie

Witam
Próbuję ubiegać się o moją propozycję, ale pojawia się komunikat " niepowodzenie konwersji "

Witam @HAMZA_BAKIR czy w tytule twojego pliku są jakieś akcenty lub znaki specjalne?

Cze wszystkim

Myślę, że możemy zostawić dodatkowy tydzień dla spóźnialskich!
Wyzwanie zakończymy w piątek, 22 marca!
Życzymy powodzenia ostatnim uczestnikom :muscle:
Coralie

1 polubienie

Witam
nie, plik nazywa się po prostu MEDAL

Doskonały pomysł!

Dopóki medal nie jest znany, mogę dalej grasować na forum.

Po tej dacie, jeśli wrócę, to będzie trochę jak z tymi piosenkarzami, którzy żegnają się ze sceną na 15 lat.
Nie, nie chcę skończyć jak castafiore!

A tymczasem poddajesz mnie niecierpliwości :innocent:

1 polubienie

Dziękuję @Coralie , jeśli koniec tego wyzwania oznacza początek @Zozo_mp sugeruję przełożenie go na 2030 rok!! :bulb:

4 polubienia

Witaj @HAMZA_BAKIR ,

Czy możesz przesłać mi swoją propozycję w zipie przez wiadomość na platformie lub e-mailem na coralie.saintcyr@visiativ.com
Dziękuję!
Coralie

Witam @Coralie
Wysłałem Ci propozycję e-mailem
Dziękuję

1 polubienie