Wyzwanie z okazji 10. rocznicy myCAD: Zwycięzcy

Cze wszystkim

W ciągu ostatnich 2 miesięcy odbywał się konkurs myCAD Community 10th Anniversary Design Challenge pod hasłem " Zaprojektuj trofeum 10-lecia na SOLIDWORKS lub CATIA " :trophy:

Otrzymaliśmy 25 propozycji trofeów, więc gratulujemy i dziękujemy wszystkim!! :grinning: Wasze propozycje są piękniejsze od innych i po raz kolejny daliście w kość jury...

A propos jury, oto ono:

W jego skład weszło 2 ekspertów myCAD/SOLIDWORKS: Philippe ROSSIGNOL i Lucile JARICOT, ekspert w dziedzinie druku 3D, Sébastien DESBOIS (bo tak, zwycięskie trofeum zostanie wydrukowane w 3D!), a także dyrektor ds. komunikacji i marketingu, Lydia JOUVAL, Frédéric CHOSSON i ja.

Bez zbędnych ceregieli, oto wielcy zwycięzcy:
3. miejsce :3rd_place_medal: : @arnaud.cuisinier_1 , który zdobył 3 miejsce, gratulacje! Twoje trofeum odzwierciedla wartości społeczności, wzajemną pomoc i wsparcie :slight_smile:

2. miejsce :2nd_place_medal: : @TheOtherMJ zdobywa 2 miejsce! Trofeum pełne kolorów i pracy! Wszystkich szczegółów pogratulowało jury :clap:

1. miejsce :1st_place_medal: : @DoubleL wygrywa wyzwanie! Zdecydowanie żadne wyzwanie nie jest w stanie go powstrzymać... Jury było pod wrażeniem oryginalności i kreatywności projektu! Wielkie gratulacje! :clap:

Przypominamy, że do zgarnięcia były 3 nagrody: 1 GoPro, 1 dron DJI, 1 kamera Canon, @DoubleL będzie miał zaszczyt wybrać wybraną przez siebie nagrodę, następnie @TheOtherMJ i na końcu @arnaud.cuisinier_1 będzie miał ostatnią nagrodę!

I oczywiście każdy z uczestników otrzyma gadżet myCAD! @ wszystkim uczestnikom pozwalam przesłać mi swoje dane kontaktowe w wiadomości prywatnej lub e-mailem do coralie.saintcyr@visiativ.com , abym mógł przystąpić do wysyłki :slight_smile:

Jeszcze raz wszystkim gratulujemy i nie możemy się doczekać kolejnego wyzwania! :wink:
Coralie

5 polubień

Gratulujemy szczęśliwym zwycięzcom :ok_hand: :+1: :ok_hand: :+1:

3 polubienia

Brawo @TheOtherMJ !! Jestem z ciebie bardzo dumny! :muscle: :muscle: :muscle:

4 polubienia

Brawo, gratulacje dla wielkich zwycięzców, a także dla wszystkich uczestników...

2 polubienia

Gratulujemy zwycięzcom Cóż za wspaniałe osiągnięcie
Niech Moc będzie z tobą

3 polubienia

Gratulujemy wszystkich wspaniałych osiągnięć, a w szczególności pierwszej trójce.

3 polubienia

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Osobiście jestem bardzo dumny z moich przewidywań dotyczących zwycięzcy :sunglasses:

4 polubienia

Gratulujemy wszystkim uczestnikom

3 polubienia

Wszystkim serdecznie gratulujemy :smiley:

1 polubienie

Cze wszystkim

Wciąż brakuje mi adresów pocztowych uczestników wyzwań, jeśli chcielibyście otrzymać swoje gadżety nie wahajcie się wysłać ich do mnie!
Miłego dnia :slight_smile:
Coralie

1 polubienie

Wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy!

2 polubienia

Wszystkim serdecznie gratulujemy :heart_eyes:

2 polubienia

Jeśli brakuje jednego ze zwycięzców, mogę podać swój :innocent:

1 polubienie

Upominki otrzymane tego dnia. Dziękuję Visiativ

1 polubienie