Lynkoa Challenge: 1000 punktów do wygrania!

Cze wszystkim 

Przy okazji wyzwania projektowego "zaprojektuj nowe akcesorium rowerowe" postaraj się wygrać 1000 punktów na swoim koncie! 

Wszyscy, którzy opublikują swój projekt do poniedziałku 18 kwietnia, wygrają 1000 punktów !

Zacznijmy!  

Powodzenia wszystkim! 

Witam

Dążyłem do stworzenia użytecznego, ekologicznie zaprojektowanego i w 99,25% wielokrotnego użytku przedmiotu.  Według najnowszych wyników jest to produkt Ecolo w 4,5%.

Jestem pewien co do reszty

Pozdrowienia

PS: @Coralie  Nie mam czasu na zrobienie akcesorium do roweru użytkowego

2 polubienia

Witam

O ile dobrze rozumiem, konkurs kończy się 7 maja, a Ty zarabiasz tylko 1000 pkt, publikując posty przed 18 kwietnia?

1 polubienie

Witam

Za co przyznawane są punkty?

2 polubienia

Witaj @Sylk, 

Czy to prawda ;) 

@DoubleL, punkty są wykorzystywane do oceny Twojej pozycji wśród członków społeczności. Każdy Twój wkład (odpowiedź na forum, dodanie tutoriali itp.) daje Ci punkty i pozwala na zdobywanie medali! Ci, którzy mają najwięcej punktów, to "najlepsi współtwórcy" platformy ;) 

2 polubienia

Dla Twojej informacji,

- Czy model koncepcji powinien być kompletny/funkcjonalny (animowane części), czy też wystarczające jest na przykład odwzorowanie renderingu możliwych pozycji części?

- Czy renderowanie musi być wykonane z Visualise, czy możemy użyć jednego lub więcej innych programów i silników renderujących?

Mam pomysł na obiekt, ale nie wiem, czy starczy mi czasu, żeby go zaprojektować... Gdybym tylko widział konkurs od początku.

@Sylk, 

W związku z Twoimi pytaniami: 

- Rzeczywiście, im bardziej udany model Twojego projektu, tym większe prawdopodobieństwo, że wygrasz wyzwanie: celem jest zrozumienie Twojego projektu na pierwszy rzut oka! Nie musisz tego animować, ale jeśli animacja projektu pomoże Ci go zrozumieć, możesz to zrobić! Czy to tylko bonus dla Ciebie ;)

- jesteś zobowiązany do korzystania z oprogramowania SOLIDWORKS lub CATIA, inne oprogramowanie, nawet oprogramowanie do renderowania, nie jest akceptowane...   

Nie panikujcie, macie jeszcze czas do 7 maja, żeby wziąć udział:)

1 polubienie

Witaj Coralie,

Przepraszam, że w przyszłym tygodniu wybieram się do Wielkiej Brytanii...

Dziękuję.

@+.

AR

1 polubienie

Witam @A.R 

Co za szczęście!! Podróż służbowa czy prywatna? 

Coralie 

1 polubienie

Witaj Coralie,

I tak, jest profesjonalny, mówię w trzech językach po francusku, hiszpańsku, angielsku, więc korzystam z  tego...

Do zobaczenia wkrótce!!

Hasta luego !!

Do zobaczenia wkrótce!!!

@+

AR.

1 polubienie