Dążyłem do stworzenia użytecznego, ekologicznie zaprojektowanego i w 99,25% wielokrotnego użytku przedmiotu. Według najnowszych wyników jest to produkt Ecolo w 4,5%.
Jestem pewien co do reszty
Pozdrowienia
PS: @Coralie Nie mam czasu na zrobienie akcesorium do roweru użytkowego
@DoubleL, punkty są wykorzystywane do oceny Twojej pozycji wśród członków społeczności. Każdy Twój wkład (odpowiedź na forum, dodanie tutoriali itp.) daje Ci punkty i pozwala na zdobywanie medali! Ci, którzy mają najwięcej punktów, to "najlepsi współtwórcy" platformy ;)
- Czy model koncepcji powinien być kompletny/funkcjonalny (animowane części), czy też wystarczające jest na przykład odwzorowanie renderingu możliwych pozycji części?
- Czy renderowanie musi być wykonane z Visualise, czy możemy użyć jednego lub więcej innych programów i silników renderujących?
Mam pomysł na obiekt, ale nie wiem, czy starczy mi czasu, żeby go zaprojektować... Gdybym tylko widział konkurs od początku.
- Rzeczywiście, im bardziej udany model Twojego projektu, tym większe prawdopodobieństwo, że wygrasz wyzwanie: celem jest zrozumienie Twojego projektu na pierwszy rzut oka! Nie musisz tego animować, ale jeśli animacja projektu pomoże Ci go zrozumieć, możesz to zrobić! Czy to tylko bonus dla Ciebie ;)
- jesteś zobowiązany do korzystania z oprogramowania SOLIDWORKS lub CATIA, inne oprogramowanie, nawet oprogramowanie do renderowania, nie jest akceptowane...
Nie panikujcie, macie jeszcze czas do 7 maja, żeby wziąć udział:)