Zmiana języka na forum: podziel się z nami swoją opinią!

Cze wszystkim

Forum jest teraz dostępne w kilku językach: francuskim, angielskim i niemieckim :partying_face:
Będziesz mógł wymieniać się z użytkownikami z innych krajów bez ograniczeń językowych!
Napisz w swoim języku, a Twoje pytanie/odpowiedź zostanie automatycznie przetłumaczona! Jeśli pytanie zostało przetłumaczone, masz możliwość wyświetlenia go w oryginalnym języku;

Weź go do testu i podziel się z nami swoją opinią! Jeśli masz jakieś rekomendacje, nie wahaj się wysłać ich do nas :slight_smile:

Miłego dnia!
Coralie

odważny

Witam;
Pożądane byłoby zidentyfikowanie oryginalnego języka wiadomości:
Na przykład (tuż powyżej) Microsoft tłumaczy " Bravo " jako " odważny "...!!
Zastanawiam się, jak na razie zostanie przetłumaczona ta wiadomość...

… (Mam swoją odpowiedź...) =>

… Są pewne niedociągnięcia... :upside_down_face:

1 polubienie

Witam
Interfejs API tłumaczenia automatycznie wykrywa język wprowadzania, a następnie tłumaczy wpisany tekst z wykrytego języka na 3 języki dostępne na forum (FR, EN i DE).

Ten proces odbywa się automatycznie od początku do końca, nie mamy ręki, aby go poprawić, ponieważ są to interfejsy API Microsoft, zdajemy sobie sprawę, że tłumaczenie nigdy nie będzie idealne, ale to więcej niż załatwia sprawę.

Miłego dnia :slight_smile:

Jasno. Ponieważ tłumaczenie " Bravo " jako " odważny "... Szkoda tylko, że 1 przykład z forum :rofl: :rofl:

Hej, mówiliby mi podczas egzaminów maturalnych o języku angielskim!! Ponieważ zajmuję się mechami, a nie językiem, myślę, że każdy może wydedukować mój poziom w tamtym czasie :sweat_smile:

2 polubienia

Witaj Coralie,
Dobrze byłoby też dodać hiszpański !! NIE!!!??? :wink: :upside_down_face: :slightly_smiling_face:
@+.
AR.

Witam @A_R
Może już niedługo :wink:

Godny epickich wczesnych lat Tłumacza Google. :rofl: Wyobrażam sobie, że Microsoft był w stanie dostać w swoje ręce te stare algorytmy :smirk:

A jednocześnie musieliśmy się odważyć, więc to prawda, że jest odważnie :relieved:

1 polubienie