Forum jest teraz dostępne w kilku językach: francuskim, angielskim i niemieckim Będziesz mógł wymieniać się z użytkownikami z innych krajów bez ograniczeń językowych! Napisz w swoim języku, a Twoje pytanie/odpowiedź zostanie automatycznie przetłumaczona! Jeśli pytanie zostało przetłumaczone, masz możliwość wyświetlenia go w oryginalnym języku;
Weź go do testu i podziel się z nami swoją opinią! Jeśli masz jakieś rekomendacje, nie wahaj się wysłać ich do nas
Witam; Pożądane byłoby zidentyfikowanie oryginalnego języka wiadomości: Na przykład (tuż powyżej) Microsoft tłumaczy " Bravo " jako " odważny "...!! Zastanawiam się, jak na razie zostanie przetłumaczona ta wiadomość...
Witam Interfejs API tłumaczenia automatycznie wykrywa język wprowadzania, a następnie tłumaczy wpisany tekst z wykrytego języka na 3 języki dostępne na forum (FR, EN i DE).
Ten proces odbywa się automatycznie od początku do końca, nie mamy ręki, aby go poprawić, ponieważ są to interfejsy API Microsoft, zdajemy sobie sprawę, że tłumaczenie nigdy nie będzie idealne, ale to więcej niż załatwia sprawę.
Jasno. Ponieważ tłumaczenie " Bravo " jako " odważny "... Szkoda tylko, że 1 przykład z forum
Hej, mówiliby mi podczas egzaminów maturalnych o języku angielskim!! Ponieważ zajmuję się mechami, a nie językiem, myślę, że każdy może wydedukować mój poziom w tamtym czasie