Zmiana na forum - Uwagi

No cóż, mam datę, ale to po tym, co podobno jest u ciebie okrojone:

Pozdrowienia

Mówię na stronie o samym pytaniu, a nie na stronie ze wszystkimi pytaniami (to dla mnie w porządku).

Kiedy otwieram pytanie, mam to (patrz zrzut ekranu)

capture2.png
1 polubienie

No tak, mówimy o tym samym:

Czy to długo po tym, co jest okrojone w twoim domu!!

1 polubienie

O tak, absolutnie, jest to związane z problemem obcięcia

1 polubienie

Aby powrócić do sortowania pytań, pierwsze pole "+ najnowsze" odpowiada "ostatniemu pytaniu i/lub odpowiedzi".

W takim przypadku nie ma potrzeby tworzenia nowego typu, ale należy go poprawić.

Nowy punkt:

Kiedy umieszczam obraz (wiadomość powyżej), mam podgląd, zmniejszam obraz, dobrze się zmniejsza w podglądzie.

Ale kiedy sprawdzam poprawność wiadomości, zmniejszenie rozmiaru i opcja obramowania nie są brane pod uwagę!!

A kiedy ponownie edytuję wiadomość, podgląd zachował moje zmiany...

1 polubienie

Oto ujęcie

capture2.png
1 polubienie

Kolejny punkt:

Dodaj do każdego pytania możliwość postawienia go w stan "bez odpowiedzi"

aby nie mieć już stałego przypomnienia przy wejściu na forum,

by nam powiedzieć , "że musimy wybrać dobrą odpowiedź"

(w celu zawyżenia statystyk forum.....)

2 polubienia

Kolejny punkt:

W poprzedniej wiadomości tekst kursywą umieściłem w podkreśleniu, a po zweryfikowaniu wiadomości nie widać podkreślenia...

Kolejny punkt:

Ponieważ wiadomości mają formatowanie o stałej szerokości,

Musisz ustawić tę samą szerokość okien podczas tworzenia wiadomości lub edytowania wiadomości.

(w celu uzyskania podziałów wierszy, odpowiadających końcowemu wyświetlaniu)

1 polubienie

W przypadku kategorii, które już się nie pojawiają, być może po wybraniu więcej niż jednej, w końcu pojawiają się na stronie "Pytania"

1 polubienie

ponieważ nadal nie mamy możliwości "rezygnacji z przypomnienia" (tylko w przypadku niektórych naszych pytań, nie wszystkich),

Ma to na celu zmuszenie nas do wybrania odpowiedzi, a nasze pytania zostaną "rozwiązane", a co za tym idzie zwiększenie statystyk...

Teraz, gdy pojawi się ta wiadomość przypominająca, nie możesz jej nawet zamknąć, ponieważ przycisk (na samym dole) zniknął!! (zmuszony do ponownego załadowania strony po raz drugi)

1 polubienie

Kolejny nowy problem, na jedno powiadomienie otrzymuję 7 lub 8

Witam

Problem kategorii został rozwiązany.

Wskazałem w evolution:

- Połącz 2 filtry "+ Ostatnie" i "Ostatnie odpowiedzi" dla jednego filtra "Ostatnia aktywność"

- Utwórz stan "Brak lepszej odpowiedzi", który wyłącza wyskakujące okienko do momentu pojawienia się nowej odpowiedzi

- W celu integracji obrazów dostosowuje się do szerokości kolumny, w dynamice responsywnej.

- Bądź na bieżąco z tą samą stroną podczas publikowania odpowiedzi

- Ograniczanie liczby znaków w polu Tytuł pytania

Z drugiej strony, czy możesz mi udzielić aktualnych informacji na temat problemów z powiadomieniami?

Dziękuję

aby zobaczyć, czy to się powtórzy, czy nie...

Zobacz zrzut ekranu "13h57"

capture2.png

Zniknięcie przycisku do "zamknięcia okna", który prosi nas o wybranie odpowiedzi na nasze aktualne pytania, nie jest praktyczne... (patrz zrzut ekranu).

Nowy punkt: na stronie "Pytania" widzimy po prawej stronie pole z naszymi pytaniami; Ale nie mogę w nim znaleźć mojego ostatniego pytania.

capture2.png
2 polubienia

Nowy punkt: kiedy edytujesz wiadomość, dla poprawionej, a następnie walidujesz, wyskakujące okienko wskazujące, że modyfikacja została wprowadzona, pojawia się dobrze, ale pozostajesz na stronie "edytuj wiadomość"

1 polubienie

Nowy punkt:

Podczas formatowania, aby ułatwić czytanie długich wiadomości.

Kiedy edytujemy wiadomość, nasze formatowanie jest bardzo obecne.

Jednak po zweryfikowaniu komunikatu formatowanie zniknie.

Przykład: podwójny podział wiersza, wiele spacji itp.

1 polubienie

Sortując pytania, dobrze byłoby umieścić "Ostatnie pytanie" z powrotem po różnych wyborach.

Kolejny punkt: Przywróć funkcję "przeczytane/nieprzeczytane" z kodem kolorystycznym lub innym, aby na stronie "Pytanie" można było od razu zobaczyć, czy przeczytałeś już temat/wiadomość, czy nie.

oraz z następującymi funkcjami:

Oznacz ten temat jako przeczytany

Oznacz ten temat jako nieprzeczytany

Oznaczanie wszystkich tematów jako przeczytanych

A kiedy temat jest oznaczony jako "przeczytany", ale jest w nim nowa wiadomość/odpowiedź, przełącza się z powrotem na "nieprzeczytane" na stronie "Pytanie"

2 polubienia

Zrobiłem uwagę, ale cóż... zobacz załączony obraz, NIE mamy sposobu, aby sprawdzić, czy pytanie zostało rozwiązane, czy nie...   Co więcej, po 3 wpisach nie ma możliwości śledzenia tematu, z wyjątkiem sytuacji, gdy musisz zapisać się na pytania...

Cdt 

capture.png
2 polubienia

Aby zapoznać się z powiadomieniami, zobacz zrzut ekranu przedstawiający problem z otrzymaniem 3 powiadomień tylko dla jednego przydatnego.

Potrzebujemy reguł, które ustalają priorytety powiadomień między sobą...

Na przykład, jeśli utworzymy temat, jesteśmy automatycznie subskrybowani , ok na to.

Ale w tym przypadku musielibyśmy mieć tylko jedno powiadomienie na e-mail, a nie 3 na każdą odpowiedź.

Lub powiedz nam, co należy sprawdzić w ustawieniach powiadomień, wiedząc, że jeśli chcesz zasubskrybować temat, którego nie utworzyłeś, nadal chciałbyś otrzymywać e-maile z powiadomieniami.

capture2.png
2 polubienia

Witam

- Do sortowania pytań: Skonfigurowaliśmy to, o co prosiłeś, tj. filtr "ostatnia aktywność", który grupuje najnowsze pytania i odpowiedzi

- Funkcja odczytu/nieprzeczytania: Nigdy nie istniała na forum? Na przykład, czy chciałbyś, aby tytuł pytania był wyświetlany w innym kolorze podczas odwiedzania go? Na przykład na stronie, która została już odwiedzona w przeglądarce internetowej?

- Na stronie Pytania znajduje się zakładka "Moje pytania" i "Moje wkłady", które prowadzą do: http://preprod.lynkoa.com/questions/mes-questions
Jednak raz na tej stronie: na górze masz "moje pytania", a pod "moim wkładem" kolejną tabelę.

- Aby śledzić swój wkład, po kliknięciu na 3 kropki w prawym górnym rogu zakładki "Mój wkład" zostaniesz przeniesiony na stronę: http://www.lynkoa.com/questions/mes-questions

Na tej liście znajduje się stan pytania + najlepsza odpowiedź

- Dla akcji "edytuj treść", która pozostaje na stronie po zatwierdzeniu edycji: OK, zgłoszę błąd przekierowania

- W przypadku zgłoszeń prosimy o opisanie konkretnego przypadku. Dzisiaj, jeśli zadasz pytanie, otrzymasz wiadomość e-mail + powiadomienie dzwonkiem , gdy pojawi się nowa odpowiedź. Z tego co rozumiem otrzymujesz 3 z nich? Nie mogę tego odtworzyć.