No cóż, mam datę, ale to po tym, co podobno jest u ciebie okrojone:
Pozdrowienia
No cóż, mam datę, ale to po tym, co podobno jest u ciebie okrojone:
Pozdrowienia
Mówię na stronie o samym pytaniu, a nie na stronie ze wszystkimi pytaniami (to dla mnie w porządku).
Kiedy otwieram pytanie, mam to (patrz zrzut ekranu)
No tak, mówimy o tym samym:
Czy to długo po tym, co jest okrojone w twoim domu!!
O tak, absolutnie, jest to związane z problemem obcięcia
Aby powrócić do sortowania pytań, pierwsze pole "+ najnowsze" odpowiada "ostatniemu pytaniu i/lub odpowiedzi".
W takim przypadku nie ma potrzeby tworzenia nowego typu, ale należy go poprawić.
Nowy punkt:
Kiedy umieszczam obraz (wiadomość powyżej), mam podgląd, zmniejszam obraz, dobrze się zmniejsza w podglądzie.
Ale kiedy sprawdzam poprawność wiadomości, zmniejszenie rozmiaru i opcja obramowania nie są brane pod uwagę!!
A kiedy ponownie edytuję wiadomość, podgląd zachował moje zmiany...
Kolejny punkt:
Dodaj do każdego pytania możliwość postawienia go w stan "bez odpowiedzi"
aby nie mieć już stałego przypomnienia przy wejściu na forum,
by nam powiedzieć , "że musimy wybrać dobrą odpowiedź"
(w celu zawyżenia statystyk forum.....)
Kolejny punkt:
W poprzedniej wiadomości tekst kursywą umieściłem w podkreśleniu, a po zweryfikowaniu wiadomości nie widać podkreślenia...
Kolejny punkt:
Ponieważ wiadomości mają formatowanie o stałej szerokości,
Musisz ustawić tę samą szerokość okien podczas tworzenia wiadomości lub edytowania wiadomości.
(w celu uzyskania podziałów wierszy, odpowiadających końcowemu wyświetlaniu)
W przypadku kategorii, które już się nie pojawiają, być może po wybraniu więcej niż jednej, w końcu pojawiają się na stronie "Pytania"
ponieważ nadal nie mamy możliwości "rezygnacji z przypomnienia" (tylko w przypadku niektórych naszych pytań, nie wszystkich),
Ma to na celu zmuszenie nas do wybrania odpowiedzi, a nasze pytania zostaną "rozwiązane", a co za tym idzie zwiększenie statystyk...
Teraz, gdy pojawi się ta wiadomość przypominająca, nie możesz jej nawet zamknąć, ponieważ przycisk (na samym dole) zniknął!! (zmuszony do ponownego załadowania strony po raz drugi)
Kolejny nowy problem, na jedno powiadomienie otrzymuję 7 lub 8
Witam
Problem kategorii został rozwiązany.
Wskazałem w evolution:
- Połącz 2 filtry "+ Ostatnie" i "Ostatnie odpowiedzi" dla jednego filtra "Ostatnia aktywność"
- Utwórz stan "Brak lepszej odpowiedzi", który wyłącza wyskakujące okienko do momentu pojawienia się nowej odpowiedzi
- W celu integracji obrazów dostosowuje się do szerokości kolumny, w dynamice responsywnej.
- Bądź na bieżąco z tą samą stroną podczas publikowania odpowiedzi
- Ograniczanie liczby znaków w polu Tytuł pytania
Z drugiej strony, czy możesz mi udzielić aktualnych informacji na temat problemów z powiadomieniami?
Dziękuję
Zniknięcie przycisku do "zamknięcia okna", który prosi nas o wybranie odpowiedzi na nasze aktualne pytania, nie jest praktyczne... (patrz zrzut ekranu).
Nowy punkt: na stronie "Pytania" widzimy po prawej stronie pole z naszymi pytaniami; Ale nie mogę w nim znaleźć mojego ostatniego pytania.
Nowy punkt: kiedy edytujesz wiadomość, dla poprawionej, a następnie walidujesz, wyskakujące okienko wskazujące, że modyfikacja została wprowadzona, pojawia się dobrze, ale pozostajesz na stronie "edytuj wiadomość"
Nowy punkt:
Podczas formatowania, aby ułatwić czytanie długich wiadomości.
Kiedy edytujemy wiadomość, nasze formatowanie jest bardzo obecne.
Jednak po zweryfikowaniu komunikatu formatowanie zniknie.
Przykład: podwójny podział wiersza, wiele spacji itp.
Sortując pytania, dobrze byłoby umieścić "Ostatnie pytanie" z powrotem po różnych wyborach.
Kolejny punkt: Przywróć funkcję "przeczytane/nieprzeczytane" z kodem kolorystycznym lub innym, aby na stronie "Pytanie" można było od razu zobaczyć, czy przeczytałeś już temat/wiadomość, czy nie.
oraz z następującymi funkcjami:
Oznacz ten temat jako przeczytany
Oznacz ten temat jako nieprzeczytany
Oznaczanie wszystkich tematów jako przeczytanych
A kiedy temat jest oznaczony jako "przeczytany", ale jest w nim nowa wiadomość/odpowiedź, przełącza się z powrotem na "nieprzeczytane" na stronie "Pytanie"
Zrobiłem uwagę, ale cóż... zobacz załączony obraz, NIE mamy sposobu, aby sprawdzić, czy pytanie zostało rozwiązane, czy nie... Co więcej, po 3 wpisach nie ma możliwości śledzenia tematu, z wyjątkiem sytuacji, gdy musisz zapisać się na pytania...
Cdt
Aby zapoznać się z powiadomieniami, zobacz zrzut ekranu przedstawiający problem z otrzymaniem 3 powiadomień tylko dla jednego przydatnego.
Potrzebujemy reguł, które ustalają priorytety powiadomień między sobą...
Na przykład, jeśli utworzymy temat, jesteśmy automatycznie subskrybowani , ok na to.
Ale w tym przypadku musielibyśmy mieć tylko jedno powiadomienie na e-mail, a nie 3 na każdą odpowiedź.
Lub powiedz nam, co należy sprawdzić w ustawieniach powiadomień, wiedząc, że jeśli chcesz zasubskrybować temat, którego nie utworzyłeś, nadal chciałbyś otrzymywać e-maile z powiadomieniami.
Witam
- Do sortowania pytań: Skonfigurowaliśmy to, o co prosiłeś, tj. filtr "ostatnia aktywność", który grupuje najnowsze pytania i odpowiedzi
- Funkcja odczytu/nieprzeczytania: Nigdy nie istniała na forum? Na przykład, czy chciałbyś, aby tytuł pytania był wyświetlany w innym kolorze podczas odwiedzania go? Na przykład na stronie, która została już odwiedzona w przeglądarce internetowej?
- Na stronie Pytania znajduje się zakładka "Moje pytania" i "Moje wkłady", które prowadzą do: http://preprod.lynkoa.com/questions/mes-questions
Jednak raz na tej stronie: na górze masz "moje pytania", a pod "moim wkładem" kolejną tabelę.
- Aby śledzić swój wkład, po kliknięciu na 3 kropki w prawym górnym rogu zakładki "Mój wkład" zostaniesz przeniesiony na stronę: http://www.lynkoa.com/questions/mes-questions
Na tej liście znajduje się stan pytania + najlepsza odpowiedź
- Dla akcji "edytuj treść", która pozostaje na stronie po zatwierdzeniu edycji: OK, zgłoszę błąd przekierowania
- W przypadku zgłoszeń prosimy o opisanie konkretnego przypadku. Dzisiaj, jeśli zadasz pytanie, otrzymasz wiadomość e-mail + powiadomienie dzwonkiem , gdy pojawi się nowa odpowiedź. Z tego co rozumiem otrzymujesz 3 z nich? Nie mogę tego odtworzyć.