Zmiana na forum - Uwagi

Witam

Mały błąd napotkany dzisiaj, nie byłem w stanie odpowiedzieć na temat, którego ilość znaków przekroczyła limit 255 znaków.

Dlatego dziwię się, że strona była w stanie zaakceptować powstanie tematu, podczas gdy my nie możemy na niego odpowiedzieć. Temat powinien był zostać odrzucony w momencie stworzenia.

Oni muszą modyfikować forum "na miejscu"

Stąd kilka małych nowych obaw... (jak 2 ostatnie)

1 polubienie

Witam, na stronie jest coś nowego, ale wszystko nie jest jeszcze idealne... zamiast tego zobacz załączony plik...  

Miłego dnia

lynkoa.png
1 polubienie

powinniśmy umieścić tę (nową) funkcję również na stronie "Pytanie"

no to ja bym chciał, ale co to "nowy" znaczy??? albowiem wszystkie są oznaczone jako nowe, a jednak nie było żadnego nowego komentarza na temat każdego z nich!!

Na forum jest bałagan!! Miał być lepszy niż pierwszy na tej stronie, ale w końcu jest dla mnie gorszy i pod każdym względem...

W każdym razie, to ewolucja, jak to mówią...

Tak, wydaje się, że przeprowadzają testy "na żywo" i uruchamiają nowe błędy...

"nowy" ma oznaczać nową działalność na już odwiedzony temat,

Z drugiej strony mam nadzieję, że umieszczą go (gdy zostanie udoskonalony) również na stronie "Pytanie"

Dla porównania z innymi forami w internecie wygląda to tak, jakby wiadomość była pogrubiona (nie czytana od ostatniej wizyty, lub nowa wiadomość pojawiła się w temacie od ostatniej wizyty)

1 polubienie

Ja też, wszystko jest oznaczone jako nowe...

Po tym nie znałem już starego forum, więc nie mogę powiedzieć zbyt wiele.

Jest wiele błędów, ale na nowym nośniku często tak jest, opinie wydają się być brane pod uwagę, aby zobaczyć, czy zostaną poprawione.

Szukając tematu, złożono prośbę, ale nigdy nie było kontynuacji.......................................... Dziękujemy, że spojrzałeś na to ponownie!

Cdt

http://www.lynkoa.com/groupes/publications/version-des-fichiers-telechargeable

1 polubienie

Witam

Czy możesz wyjaśnić problem z "nowym"?

Dziękuję

Witaj @clémentine, właściwie za każdym razem, gdy patrzę na moje wpisy, widzę "nowe" obok każdego z nich, pomimo braku aktywności niektórych dyskusji!

Wyświetl załącznik

Cdt

capture.png

Jeśli otworzysz pytanie, temat, tytuł strony nie jest w tej samej kolejności co forum:

tytuł strony: Forum / kategorie / Tytuł

na stronie prezentacji forum: Forum / Tytuł / kategorie

To właśnie to ostatnie interesuje nas najbardziej, gdy mamy otwartych kilka okien...

PS: forum wydaje się mniej neutralne z małymi reklamami, które są dodawane stopniowo...

Witam;

Myślę, że powinieneś pomyśleć o ograniczeniu korzystania z wyskakujących okienek (reklamowych lub nie) Uważam to za bardzo nieprzyjemne.

Dotyczy to zarówno strony internetowej Lynkoa, jak i bloga My-Cad. (Nie, nie chcę subskrybować newslettera Visiativ Industry!!)

Ogólnie rzecz biorąc, bądź mniej inwazyjny w swoim e-mailu (Visiativ)... lub szanować nasze wybory dotyczące powiadomień.

Pozdrowienia.

3 polubienia

Witam

Prawdą jest, że na laptopie użyteczna powierzchnia ekranu zaczyna być nieco zagracona:

Nadal możemy trochę zobaczyć powiadomienie, tak tak, w kolorze czarnym, na dole i pośrodku....

Jak na mój gust staje się trochę gazetą reklamową...

Pozdrowienia

1 polubienie

Dla twojej informacji, liczba dotycząca liczby członków jest nieco fałszywa:

tzn. że nie odzwierciedla liczby rzeczywistych użytkowników forum.

Rzeczywiście, za każdym razem, gdy ktoś rejestruje zgłoszenie na infolinię, tworzony jest jego profil, a zatem jest również wliczany do "członka forum", nawet jeśli być może forum nie jest dla tej osoby interesujące i nie chce się tam rejestrować.