Dziękuję Maclane za ten bardzo dokładny samouczek.
Próbowałem z plikiem głównym, ale nagle, gdy wykonałem manipulację w przyborniku, odpowiedź pojawiła się sama.
Robiąc prawie tylko metrykę, robiąc kopię i wykluczając wszystkie inne standardy, to tylko ten zostanie wybrany w funkcji.
I po prostu muszę ponownie wybrać mój stary standard, aby mieć stopnie gazowe, kiedy ich potrzebuję (bardzo rzadko)
Dziękuję, Maclane, twój pomysł postawił mnie na torze, dziękuję.
Remrem, wręcz przeciwnie lubię kopać, aby ułatwić sobie życie (i jestem ciekawa, jak to działa)
Nawet jeśli ma to na celu zyskanie kliknięcia, gdy trzeba powtórzyć tę samą operację pomnożoną przez liczbę osób kilka razy dziennie, jest to frustrujące (tak, to pocieszenie)
Mówię o optymalizacji (skrót klawiaturowy, przeciąganie myszką, to optymalizacja i wygoda)Nie jestem programistą (to już inny temat) każdy ma swoją pracę, może jest to bardzo proste dla wykwalifikowanej osoby (a może nie jak w każdej pracy).
Myślałem o tym, że niektóre bardzo zaawansowane rzeczy są dziwne pod względem modyfikacji lub edycji (nadal jest to potencjalnie edytowalny tekst), a nie ten.