Witam
Po złej manipulacji utworzyłem część z niewłaściwym szablonem (.dot) niestety potrzebuję mojego "dobrego" szablonu do zarchiwizowania mojej części....
A więc moje pytanie: czy możemy zmienić model części, a jeśli tak, to w jaki sposób?
Z góry dziękujemy!
Papé powiedział:
1 polubienie
Po rozpoczęciu pracy części z modelem nie można jej zmienić.
Z drugiej strony możesz zmodyfikować ustawienia opcji, aby były identyczne z żądanym modelem.
1 polubienie
Też uważam, że nie jest to możliwe, nie znalazłam niczego, co pozwalałoby mi zmienić model pomieszczenia.
2 polubienia
Witam
Możesz oszukiwać. Otwórz pokój za pomocą odpowiedniego szablonu i wstaw do niego drugą część.
1 polubienie
Powinieneś wiedzieć, co jest specjalnego w różnicy między tymi 2 modelami.
Jeśli jest to tylko niestandardowy rekwizyt (co zwykle ma miejsce), po prostu skopiuj i wklej.
2 polubienia
Rzeczywiście, mogę oszukiwać i wstawiać część do innej, z drugiej strony nie mam już funkcji (to tylko "ciało"), więc ewolucje będą skomplikowane... chyba, że coś mi umknęło? AC Cobra, jeśli masz więcej informacji, jestem zainteresowany! W przeciwnym razie, niestety dla mnie, najlepszą odpowiedzią będzie... W każdym razie dziękujemy!
1 polubienie
Podczas wstawiania części do części można przerwać połączenia z oryginalną częścią, szkice i elementy będą znajdować się w drzewie części.
1 polubienie