Wybór karty graficznej i sterownika zgodnie z witryną oprogramowania

Witam

Skończyło się na tym, że znalazłem kartę, która z pewnością pasowałaby mi do mojej obudowy komputera, ta,

http://www.priceminister.com/mfp/5137529/nvidia-quadro-k600?pid=205210369&filter=20

Może nie być wart quadro 2000, który mi doradzono, ale nie mogę znaleźć takiego w niskim profilu.

Zajrzałem też na stronę ze sterownikami SW tego, który by się nadawał ale widzę kilka, jak wybrać?

Delikatność

pilotes_de_carte_graphique_i_solidworks.pdf

To oczywiste, że wybór jest ogromny!

Potrzebujemy specjalisty

Jeśli chodzi o sterownik, który wybierasz zgodnie ze swoim systemem operacyjnym i najwyższą wersją SOLIDWORKS na swoim komputerze, zobaczysz, że w końcu nie masz już tak dużego wyboru :)

Jeśli nadal masz wybór, skorzystaj z najnowszego przykładu:

Sterowniki CG odpowiadają posiadanej wersji oprogramowania, a także wersji Windaube

Więc którą wersję oprogramowania masz lub zamierzasz zainstalować, powtarzam minimalną wersję SP3

zgodnie z twoją wersją SW rok windaube, który odpowiada mieu

dla SW 2013 jest to windaube 7 pro, najlepiej rodzina nie jest zoptymalizowana pod kątem

więc dla mnie 2 sterowniki

331.82 / 341.92

Zrobię test z pierwszym

@+ ;-)

Przede wszystkim dziękuję wszystkim,

Kto może zrobić więcej, może zrobić mniej!!

Mogę więc użyć wersji 2016, ale w sp3 mini, a nie w 2013, odpowiada mi to, będę mógł łatwo odzyskać moje części utworzone za pomocą 2016 sp0.

Delikatność

To wszystko, zaryzykowałem, kupiłem kartę.

Wszystko, co musisz zrobić, to wybrać kierowcę... Czekam na test GT22

I może przełącz się, aby wygrać zawodowstwo!!

Delikatność

Nie, to Ty przetestujesz najlepszy sterownik dla swojej karty

Nie mogę tego zrobić, ponieważ nie jest to typ karty, którą mam ;-)

@+

Domyślnie należy przyjąć najnowszą (najwyższą liczbę).

Jeśli pojawia się jakiś problem, schodzimy o pokolenie w dół i tak dalej.
Jeśli dojdziesz do tego punktu, pojawi się duży problem.

Cóż, czekam na mapę i będę Was informować na bieżąco.

Delikatność

Pozwolę sobie zwrócić uwagę na kierowców wynikających z doświadczenia.

Jeśli masz tylko jedną wersję solidworks (przykład 2016), musisz wziąć najnowszą wersję.

Z drugiej strony, gdy masz 2015 i 2016 do częstego instalowania, przedostatnia jest wspólna dla obu wersji. => więc mądrym wyborem jest zainstalowanie sterownika kompatybilnego z obiema wersjami.

Witam

Logicznie rzecz biorąc, najnowsza wersja powinna być odpowiednia dla starszych wersji, czy nie?

Delikatność

nie na @+

na przykład najnowszy sterownik z 2016 r. nie jest odpowiedni dla 2014 r., 

Jest wyświetlacz, ale zauważyłem pikselizację, jakby mój quadro 2000 działał jak 600 do montażu.