Do dzisiaj używałem quadro 600, który był polecany do SW, ale dość dawno temu, który był odpowiedni do wersji 2013, dołączam stolik, który znalazłem. pilotes_de_carte_graphique_i_solidworks.pdf (99,3 KB)
Wydaje mi się, że zachowałem fajny zasilacz 500W, ale nie będę mógł sprawdzić do poniedziałku. Jeśli jest to ATX i znajdę go, może uda mi się go wysłać do Ciebie (lub przekazać Ci go osobiście, jeśli jesteśmy blisko). To dar. EDIT: Rah, ale nie, twoja obudowa jest smukła... Ten zasilacz nie będzie pasował. Ale może mam taki do tego typu przypadków, tyle że już nie znam jego mocy. Czy wnętrze twojej wieży jest tak dobre? :
Ok, więc jest to długi zasilacz, którego potrzebujesz, jeśli trzymasz tę obudowę 390. Czy trzymasz tę sprawę? Zasilacz w Twoim 390 jest jednym z 2 na Twoich zdjęciach? Mam wrażenie, że tak nie jest.
Moja opinia na temat listy komponentów, wszystko, co mogę powiedzieć, to GSkill, który chciałem Wam polecić. Mam w swoim komputerze 16 GB (4x4) pamięci DDR3 G.Skill Ripjaws od 2012 roku, jedyne, które znał, więc mogę zaświadczyć o ich niezawodności!
Co do reszty, ASUS jest dobry bez niespodzianki, z drugiej strony AMD, ostatnim razem, gdy używałem AMD, to nadal ATI, więc nie mogę ocenić...
O fajnie, skoro nie ma w nim odtwarzacza DVD, można zaadaptować klasyczny "sześcienny" zasilacz. Dobra robota Na koniec, z tym, że w tej pozycji zasilacz pluje swoim gorącym powietrzem bezpośr...
O tak, nie widziałem tego, musiałbym zrobić deflektor. Ten komputer służy tylko do napędzania maszyn CNC, gorącego drutu i frezarki i nie dostarcza energii, jest podłączony przez USB, zasilanie zapewniają niezależne zasilacze.
Udało mi się zainstalować SW2017, ta wersja znajduje się na liście kart quadro 600 i win 10. Działa całkiem nieźle, testuję od poniedziałku, nie ma większego problemu, małe spowolnienie podczas otwierania plików, a także gdy wybieram narzędzie do rysowania w szkicowaniu, a także w funkcji. Myślę, że zwiększając ramu do 16gb będę miał lepszy.
Wstrzymałem się z zakupem planowanych komponentów.
Chciałabym podziękować wszystkim, którzy wzięli udział w tym wątku i którzy pozwolili mi dokonać wyboru co do moich przyszłych zakupów. Odrębność