Witajcie drodzy przyjaciele,
Bardzo proste pytanie, jak aktywować pomoc, gdy najeżdżam na ikonę i widzę, co robi.
Jest to bardzo przydatne dla faceta, który nie rysuje często
Witajcie drodzy przyjaciele,
Bardzo proste pytanie, jak aktywować pomoc, gdy najeżdżam na ikonę i widzę, co robi.
Jest to bardzo przydatne dla faceta, który nie rysuje często
Czy to ekran dotykowy? Widzę znacznik wyboru Optymalizuj odstępy dla interakcji dotykowych?
Poniżej znajduje się przykład dla linii:
Witam;
Na podstawie twoich zrzutów ekranu masz starszą wersję solidworks... (proszę określić, który).
Zastanawiam się, czy użycie opcji " Przyciski powiększone tekstem " nie hamuje podpowiedzi...
Pozdrowienia.
Witam
Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie, moja wersja jest z 2015 roku. Mimo że odznaczyłem ikony, podpowiedzi nadal się nie pojawiają
Witam
W załączeniu znajduje się jedna z moich kopii zapasowych z 2015 roku, na której działała do przetestowania. Utwórz kopię zapasową (Narzędzia > Zapisywanie/przywracanie ustawień w oprogramowaniu SOLIDWORKS) w celu przetestowania kopalni
2015.zip Kopia zapasowa (65,8 KB)
Witam
Zainstalowałem twój plik zip i nadal nie działa. Zrobiłem trzy zrzuty ekranu, aby zainstalować twoje menu
Witam
Szukałem w sieci wspomina, że moja nowa karta graficzna AMD Radeon tworzy pewne błędy, to logiczne, że zmieniłem kartę Nvdia Quattro na AMD Radeon pro 5100wx. Brzmi znajomo?
Witam
To, na co zwrócono uwagę w tym temacie, to raczej niekompatybilność Windows 8 z SW2015, nawet jeśli karta nowsza niż wersja SW może sama w sobie powodować błędy graficzne (nie wspominając o sterowniku, który, jeśli jest zbyt świeży i nie jest certyfikowany, może również generować błędy wyświetlania).
Teoretycznie potrzebna jest karta graficzna i certyfikowany sterownik z wersją SW. (lub Windows)
Oto stara wersja, a więc stara karta graficzna i stary sterownik (w teorii) dla optymalnego działania.
Do przetestowania poprzez zresetowanie profilu (nawet jeśli bardziej prawdopodobne jest, że jest to karta graficzna):
Dziękuję za odpowiedź. Myślę, że jest właściwy, ale na razie przejdę dalej, poczekam, nie podoba mi się pomysł wprowadzania zmian w rejestrze, ale i tak dziękuję