Jak wyświetlić opis na stałe?

Dobry wieczór wszystkim

Miałem  bardzo gadatliwą kodyfikację, ponieważ umieściłem część opisu w nazwie pliku.

w rodzaju: Mo S-A_2012 Beam _ dwa pojedyncze łączniki przegubowe _ 2017 V1

Ta sama część jest teraz oznaczona jako U-401-9_V2a. Z punktu widzenia kodyfikacji jest krótki, a szerokość menedżera funkcji została znacznie zmniejszona: ale jeśli nie widzisz części, trudno powiedzieć, co to jest.

Umieściłem więc oznaczenie takie jak to        : Specjalne złącze - 3 połączenia podczas zapisywania części

Ale oczywiście nie widzę tego, kiedy jestem na zgromadzeniu.

1. Jak sprawić, by pojawił się gdzieś w menedżerze funkcji.
  2. Czy powinienem użyć adnotacji zamiast oznaczenia.

Krótko mówiąc, nigdy nie zaglądając w pytanie, które mi sugerujesz.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrowienia

PS: Nigdy nie robię tej samej maszyny dwa razy, więc po skończeniu maszyny nie mam żadnego wersjonowania. Daję plany klientowi i jemu, aby wykonał konserwację (kiedy to zrobi) i jemu przerobił części, jeśli to konieczne.

Cześć Zozo_mp

Zajrzyj do mojego zamka błyskawicznego; Mam część z oznaczeniem testu, która jest wyświetlana w Menedżerze funkcji usługi ASM. Sprawdź, czy spełnia Twoje potrzeby, a zwłaszcza czy dobrze zrozumiałem potrzebę...

teste.zip
2 polubienia

Dziękuję bardzo ac cobra 427

Przede wszystkim działa na poziomie pomieszczenia. To jest to, czego teraz chcę, muszę zobaczyć na poziomie ASM.

Obejrzę go i wrócę do Was jutro  ze względu na późną porę ;-)

Pozdrowienia

Pozdrowienia

Cześć Zozo_mp

Procedura ac cobra 427 działa zarówno dla części, jak i złożeń, jeśli wypełnisz "Opis" we właściwości pliku. Ponadto możesz skonfigurować Eksploratora Windows tak, aby wyświetlał opisy (patrz obraz).

Pozdrowienia.

propriete.png
1 polubienie

Witam @ ac kobra i @nanik

Dziękuję wam obojgu serdecznie, ponieważ doskonale odpowiedzieliście na moją prośbę.
Zwracam uwagę na super praktyczne uzupełnienie @nanik !
Oczywiście od razu zmieniłem liczbę kolumn w eksploratorze i obok numeru pliku umieściłem kolumnę opisu.

Cel w pełni osiągnięty ;-) ;-)

Pozdrowienia