Miałem bardzo gadatliwą kodyfikację, ponieważ umieściłem część opisu w nazwie pliku.
w rodzaju: Mo S-A_2012 Beam _ dwa pojedyncze łączniki przegubowe _ 2017 V1
Ta sama część jest teraz oznaczona jako U-401-9_V2a. Z punktu widzenia kodyfikacji jest krótki, a szerokość menedżera funkcji została znacznie zmniejszona: ale jeśli nie widzisz części, trudno powiedzieć, co to jest.
Umieściłem więc oznaczenie takie jak to : Specjalne złącze - 3 połączenia podczas zapisywania części
Ale oczywiście nie widzę tego, kiedy jestem na zgromadzeniu.
Jak sprawić, by pojawił się gdzieś w menedżerze funkcji.
Czy powinienem użyć adnotacji zamiast oznaczenia.
Krótko mówiąc, nigdy nie zaglądając w pytanie, które mi sugerujesz.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrowienia
PS: Nigdy nie robię tej samej maszyny dwa razy, więc po skończeniu maszyny nie mam żadnego wersjonowania. Daję plany klientowi i jemu, aby wykonał konserwację (kiedy to zrobi) i jemu przerobił części, jeśli to konieczne.
Zajrzyj do mojego zamka błyskawicznego; Mam część z oznaczeniem testu, która jest wyświetlana w Menedżerze funkcji usługi ASM. Sprawdź, czy spełnia Twoje potrzeby, a zwłaszcza czy dobrze zrozumiałem potrzebę...
Procedura ac cobra 427 działa zarówno dla części, jak i złożeń, jeśli wypełnisz "Opis" we właściwości pliku. Ponadto możesz skonfigurować Eksploratora Windows tak, aby wyświetlał opisy (patrz obraz).
Dziękuję wam obojgu serdecznie, ponieważ doskonale odpowiedzieliście na moją prośbę. Zwracam uwagę na super praktyczne uzupełnienie @nanik ! Oczywiście od razu zmieniłem liczbę kolumn w eksploratorze i obok numeru pliku umieściłem kolumnę opisu.