Jak utworzyć objętość z powierzchni?

Witam 

W mojej pracy wykonuję warstwy powłoki, kiedy wykonuję powierzchnię szytą, a następnie powierzchnię offsetową, to działa. gdy pogrubię o 0,002 mm funkcja nie odpowiada. ale kiedy sprawiam, że każda powierzchnia się pogrubia, to działa, ale nie mam między nimi ciągłości. Co mam zrobić?

Dziękuję

1 polubienie

Musisz sprawdzić liczbę powierzchni po zszyciu w menedżerze funkcji

Jeśli masz tylko jedną powierzchnię, powinieneś być w stanie wziąć ją jako ref i pogrubić lub przesunąć według własnego uznania

W przeciwnym razie, gdy wszystkie powierzchnie zostaną zszyte, zapiszesz nową nazwę i ponownie otworzysz swój element, aby pracować z czystą częścią

@+

4 polubienia

Ten problem nadal występuje w drugiej warstwie. Czy to dlatego, że moja rola jest tak skomplikowana? Czy mogę zbudować każdą grubość, a następnie je stapić? 

Problem może polegać na tym, że pogrubiasz do wartości wyższej niż minimalny promień

przykład, jeśli masz promień 1 MM wewnątrz, nie będziesz w stanie pogrubić wewnętrznej strony o 2 MM 

miękki czołga się przez promień x, który nie może zachodzić na siebie o żądaną grubość

Nie, działa dobrze na każdej powierzchni. psk moje promienie i moja praca na mm lub że powłoka mikrometryczna

1 polubienie

Wyjaśnij i pokaż zdjęcie swojego pokoju, aby spróbować go zrozumieć i jeśli to możliwe, opowiedz o nim

@+

W porządku

revetement_de_cette_piece.png
1 polubienie

1. powłoka

1ere_revetement_est_cree.png
1 polubienie

2. powłoka nie reaguje

2eme_revetement_ne_fonctionne_pas.png
1 polubienie

Na jpeg, gdzie nie można położyć powłoki

Załączony obraz mówi za pomocą niebieskich linii, że masz nieciągłość powierzchni

Musisz więc zszyć te powierzchnie, aby mieć tylko jedną i tylko jedną powierzchnię

Spróbuj i powiedz mi

@+

Witam 

Jestem DSL, nie byłem w pracy. 

Cóż, zgodnie z twoimi słowami oznacza to wykonanie zszytej powierzchni? Wykonałem powierzchnię zszytą i zrobiłem też offset tej powierzchni, ale po wczesnym okresie nie mogłem jej pogrubić

Właściwie próbowałem zrobić to sprawdzenie i to wszystko. Jak więc mogę to rozwiązać?

verification.png