Cze wszystkim
Chciałbym, aby moje rysunki były niezależne od mojego modelu cyfrowego.
Dziękuję za pomoc.
Cze wszystkim
Chciałbym, aby moje rysunki były niezależne od mojego modelu cyfrowego.
Dziękuję za pomoc.
Witam
Czy możesz podać nam więcej szczegółów na temat swojego problemu i potrzeb...
niemożliwy
ponieważ plany zależą od części 3D
więc jeśli zmodyfikujesz części 3D
Twój rysunek zostanie zmodyfikowany
jedynym sposobem jest zmiana nazwy części 3D
a będziesz miał tyle planów, ile części 3D
@+ ;-)
Możliwe: Możesz "zapisać jako" swój rysunek w odłączonym rysunku ;-)
@max w tym przypadku ona nie żyje i + ref przez 3D
@+
Nie, w razie potrzeby możesz ponowić aktualizację za pomocą 3D za pomocą kliknięcia prawym przyciskiem myszy
Cze wszystkim
Chciałbym, aby zmiany, które wprowadzam w moim modelu cyfrowym, nie pojawiały się na moich rysunkach? To jest pytanie, które zadałem wczoraj.
Udało mi się to zrobić za pomocą narzędzia (konfiguracja komponentu).
Teraz problem polega na tym, że na moim rysunku chciałbym ukryć moje krawędzie. Kiedy klikam prawym przyciskiem myszy, a następnie ukrywam ogranicznik, którego nie chce już ukrywać.
Wiedząc, zrobiłem to już na jednym z moich rysunków tuż przed i na tym samym dziele, a nawet przestałem.
Załączam obrazek (chciałbym ukryć wszystkie linie na niebiesko)
Nie wiem, czy moje wyjaśnienia są wystarczająco jasne, ale z góry dziękuję, jeśli masz rozwiązanie tego małego problemu.
Dziękuję wam wszystkim.
Witam
Jeśli klikniesz go prawym przyciskiem myszy i masz go ukrytego.
W rzeczywistości jest to ciało, które próbujesz ukryć?
Mówisz o konfiguracji, możesz wybrać konfigurację do wyświetlenia w widoku (z wyjątkiem widoku przekroju, widoku szczegółowego).
Witam
Czy próbowałeś "kliknąć prawym przyciskiem myszy/konwertować widok na szkic", aby zamrozić swoje widoki? Nie ma jednak odwrotu...
Możliwe jest nagranie jego rysunku poprzez zerwanie połączenia z pomieszczeniem. Nasz plan działa niezależnie od jego oryginalnej części 3D. Następnie możliwe jest również połączenie części 3D z planem bez linku, aby uzyskać aktualizację/aktualizację widoków.
Konfiguracje widoku służą do zamrażania obrazów projektu z układem skojarzonym z widokiem planu.