Jak uruchomić zadanie przechowywania zimnej pamięci

Witam

Stworzyłem schemat przechowywania w zimnej pamięci w celu usunięcia starych wersji plików CAD, które nie są już dla mnie przydatne (ustawiłem "schemat" na zachowanie 10 wersji i wybrałem "Usuń pliki archiwum" jako metodę przechowywania zimnej pamięci).

Zdefiniowałem serwer archiwum i dodałem 2 foldery "należące" do tego schematu dla moich testów.

Ustawiam czas przetwarzania na 14:00 każdego dnia dla moich testów, wypełniając pole "Ciąg interwału" w następujący sposób: 00 14 *, ale nic się nie dzieje.

Skąd wiesz, czy zadanie jest dobrze wykonane o godzinie 14:00 i dlaczego nic się nie dzieje?

Wersja ePDM, której używam, to 12.5

Dziękuję

Klasa A+

Witam

Godzina 14 z jakiego kraju? ;)

Można sprawdzić strefę czasową EPDM

Mówię to, ponieważ często daję się nabrać, gdy chcę oglądać transmisje z MotoGP

2 polubienia

Witam

Nie jestem pewien, jak sprawdzić strefę czasową ePDM. Jeśli mówisz o serwerze, na którym jest zainstalowany, to jest on taki sam jak mój komputer.

EPDM nie ustawia się automatycznie na zegar serwera?

Podczas ewidencjonowania w programie obsługi zdarzeń systemu Windows na serwerze archiwum pojawił się błąd opisany w następujący sposób:

Skarbiec: PDM

Nie można uruchomić operacji zimnego przechowywania dla programu Vault PDM.

Szczegóły:

Nie można odczytać z pliku dziennika "D:\DataPDM\PDM\0\ColdStorageTransaction.log". Kod błędu: 0.

Usunięcie tego pliku oznacza, że przetwarzanie pamięci zimnej działa poprawnie od ponad tygodnia.

Ten problem został zatem rozwiązany, dziękuję za pomoc

2 polubienia