Witam całą społeczność!
Piszę do Pana/Pani, aby poznać Wasze różne opinie na obszerny temat.... "Zarządzanie projektami w EPDM". Założyłem EPDM i pracujemy z nim od 5 lat z powiązaniem z naszym ERP PMI. Firma bardzo się rozwinęła i chcemy jeszcze bardziej zoptymalizować zarządzanie danymi technicznymi.
Mamy 3 główne problemy :
- Zarządzanie projektami klientów (śledzenie zmian i długoterminowej historii bez obciążania projektantów)
- Zarządzanie gotowymi komponentami (stwórz przejrzystą i łatwą w obsłudze bibliotekę)
- Ponowne wykorzystanie istniejących projektów (marnowanie minimalnej ilości czasu podczas kopiowania projektów)
- W jaki sposób zarządzasz projektami klientów składającymi się ze standardowych podzespołów i projektów dostosowanych do indywidualnych potrzeb ?
- Zagłębiając się nieco głębiej w narzędzie administracyjne, zauważyłem sekcję Artykuł. Bez względu na to, jak bardzo szukam, znajduję bardzo mało informacji na temat tej funkcji EPDM ARTICLE. Czy może to być sposób na zarządzanie standardowymi komponentami lub projektami ?
- W dzisiejszych czasach duplikowanie projektu zajmuje nam dużo czasu, ponieważ musimy przejść przez wszystkie karty danych, aby je zaktualizować, jest to niezwykle czasochłonne !
Proszę bardzo, mnóstwo pytań i mam nadzieję, że wiele odpowiedzi i opinii na ten temat !
Z góry dziękujemy!