Witam, chciałbym wiedzieć, czy można skonfigurować właściwości każdego wiersza w tabeli i czy nie dodaje on wierszy. (ponieważ osoba, która pracowała przede mną, dokonała pewnych manipulacji, które dodają informacje, patrz zrzut ekranu 2)
po drugie, chciałbym wiedzieć, czy możemy powiązać te informacje z części z zespołem i/lub planem, a następnie z PDM?
Z góry dziękuję za odpowiedzi,
Pozdrowienia
capture.jpgcapture2.jpg
Witam
Skoro korzystasz z EPDM to mam wrażenie, że nie idziesz z problemem w dobrym kierunku, to EPDM zarządza nieruchomością w postaci zmiennych za pośrednictwem kart danych. Z wyjątkiem wartości pobranych bezpośrednio z pliku oprogramowania, takich jak na przykład materiał.
W załączeniu próba wyjaśnienia na zdjęciach, jak działają właściwości w SW i EPDM, bo prawdą jest, że niekoniecznie jest to bardzo łatwe do zrozumienia na pierwszy rzut oka (a wyjaśnienie tego jest jeszcze gorsze).
proprietes_sw_et_epdm.pdf
3 polubienia
OK. Prawie zrozumiałem... czy możesz mi powiedzieć, jak umieścić dane z PDM?
Dziękuję
Najlepszą rzeczą, jaką możesz zrobić, to porozmawiać z administratorem EPDM.
Jeśli go nie masz, będziesz go potrzebować - > przeszkolić kogoś w domu lub skorzystać z podwykonawcy do zarządzania tym wszystkim.
Nie baw się dobrze wtykając w to nos bez treningu lub wsparcia, ponieważ szybko znajdziesz się w sytuacjach, z którymi nie jest łatwo sobie poradzić.
2 polubienia
Dane należy wprowadzić do kart danych EPDM, do których można uzyskać dostęp za pośrednictwem interfejsu oprogramowania lub w eksploratorze Windows/EPDM
Z drugiej strony, jeśli chcesz dodać nowe linie na mapie danych, musisz przejść przez narzędzie administracyjne EPDM i utworzyć pola wejściowe za pomocą edytora mapy danych, musisz również utworzyć powiązane zmienne.
editeur_de_carte.png
2 polubienia