Pracuję nad SW2015 i chciałbym wiedzieć, czy istnieje sposób na przegrupowanie ułożonych bąbelków.
Pozwólcie, że wyjaśnię trochę na temat kontekstu. Używam ułożonych w stos bąbelków SW dość regularnie, zwłaszcza do wskazywania i innych. Problem polega na tym, że choć jestem (^^) doskonały, rzadko udaje mi się znaleźć kolejność ref w mojej nomenklaturze, gdy klikam na moje różne komponenty (patrz PC). Zmusza mnie to więc do pominięcia numeru artykułu balonu, aby zanotować go ręcznie.
Wtedy pomyślałem, ale czy nie ma sposobu na ręczne przearanżowanie ułożonej sekwencji bąbelków? (hej, jest trochę w noggin) ... Ale nic, tylko pouik, nada. A jednak przeszukałem ponad 10 stron gogola (tak byłem zdeterminowany lol).
Dlatego zadaję panu to pytanie. Czy można przestawić ułożoną sekwencję bąbelków? A jeśli tak, to w jaki sposób?
Dziękuję za szybką odpowiedź Cyril, to nie było to, czego szukałem, ale i tak dziękuję:D
Z drugiej strony w międzyczasie znalazłem kompromis, który nie jest zbyt obrzydliwy: po raz pierwszy dobieram swoje komponenty (w kolejności lub nie), aby mieć odpowiednią liczbę bąbelków. Następnie używam opcji "dołącz ponownie" na jednym z bąbelków, który jest w złej kolejności, aby wybrać część, która normalnie powinna być następna.
Myślę, że minęło trochę czasu, nie mogę znaleźć jego strony w pomocy,
Jestem w SW2016,
Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy może być konieczne "pokazanie wszystkich możliwych opcji" (tj. przekręcenie menu za pomocą "podwójnej strzałki w dół" u dołu menu)
Mam do niego bezpośredni dostęp, bez konieczności rozbudowywania menu.
(... Ach, ten słynny prawy przycisk myszy... Cóż za potężne narzędzie... lol )