Jak ustawić właściwości SmartProperties (myCADtools) tak, aby zawierały ciąg znaków do pobrania, usuwając dwa ostatnie znaki?

Witam

Jak ustawić właściwości SmartProperties (myCADtools) tak, aby zawierały ciąg znaków do pobrania, usuwając dwa ostatnie znaki?

Szukałem, nie mogę znaleźć rozwiązania, aby usunąć znaki z końca...

Myślę, że próbowałeś różnych opcji.
Nie mam dziś czasu, aby przyjrzeć się temu pytaniu, czas jest trochę napięty. Rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z pomocą techniczną i jeśli otrzymasz pozytywną odpowiedź, podziel się nią.

Nie mam wrażenia, że jest to możliwe:

Chyba że istnieje określony separator lub ciąg o tej samej liczbie znaków.
Przykład 1:
String-01 (separator - pozwala zidentyfikować ciąg bez ostatnich 2 znaków.
Przykład 2:
0123
0124
Zawsze taka sama liczba znaków.
Post 2 3 przykłady, jeśli to możliwe, aby lepiej zrozumieć.
W przeciwnym razie możliwe jest zgłoszenie prośby o poprawę do Visiativ.
Klikając na ! w odpowiednim menu narzędzia (następnie Enhancement Request):

Dla Smartproperties nie znaleziono! Klikam więc inne narzędzie i zmieniam tytuł narzędzia w wiadomości e-mail, aby zachować formatowanie i przydatne informacje:

I to działa.

1 polubienie

FYI, w smartproperties = property manager => kliknij ustawienia =>? About => oknie właściwości inteligentnych mycadtools (patrz obrazek poniżej)

1 polubienie

Dziękuję @Le_Bidule za informację, ale! Znalazłby się na szczycie menu, prawda?
image
To jedyne narzędzie, w którym trudno je znaleźć!

No dobrze, ale czy na pewno jest sens osiągać doskonałość? :sweat_smile:

1 polubienie

Oto odpowiedź od pomocy technicznej:
" Skontaktowałem się z programistami, którzy potwierdzili, że nie jest to obecnie możliwe. Złożono prośbę o ulepszenie, aby można było ją zaimplementować w smartproperties V2 "

1 polubienie

Temat jest zatem zamknięty. Zamknij go, wybierając najlepszą odpowiedź, w tym przypadku Twoją z prośbą o poprawę.

image
Dziękuję za @Maclane zdjęcie!:grin::grin::grin:

Tak @Maclane, dzięki za błąd ortograficzny. Ale czy tojest problem? :astonished: :smiling_imp:

Wow! Zajęło mi trochę czasu, aby zobaczyć ten... To rzeczywiście jest problem, zwłaszcza, że dziś rano rozpowszechniłem te zdjęcia wszędzie.:upside_down_face:
( Mogę poprosić @Coralie , aby w końcu :crazy_face:automatyczny tłumacz był cały czas aktywny)

3 polubienia

Poproszę o zwrot pieniędzy za prawa autorskie! :rofl:

2 polubienia

Nie rozumiem dlaczego...
Meilleur_Reponse2
Nawiasem mówiąc, nigdy nie było żadnych problemów. (Nie! Nie zaprzeczam):yum:

1 polubienie

Poza tym zieleń jest ładniejsza! :grin:

1 polubienie

Czy potwierdzasz, że jest to wolne od tantiem?
Nie chcę mieć kłopotów z @Maclane Corp.

1 polubienie

… Jak cię rozumiem. :grimacing:
Ale hej, w końcu brałeś udział w jego poprawie, więc wyjątkowo upoważniam Cię do korzystania z niego tylko w kontekście zawodowym, w ilości maksymalnie 3 użyć dziennie (w przeciwnym razie ryzykuję problemy z właścicielami praw autorskich i SACEM...). :money_mouth_face: :heavy_dollar_sign: :heavy_dollar_sign: :heavy_dollar_sign:

2 polubienia