Witam
Jak ustawić właściwości SmartProperties (myCADtools) tak, aby zawierały ciąg znaków do pobrania, usuwając dwa ostatnie znaki?
Szukałem, nie mogę znaleźć rozwiązania, aby usunąć znaki z końca...
Witam
Jak ustawić właściwości SmartProperties (myCADtools) tak, aby zawierały ciąg znaków do pobrania, usuwając dwa ostatnie znaki?
Szukałem, nie mogę znaleźć rozwiązania, aby usunąć znaki z końca...
Myślę, że próbowałeś różnych opcji.
Nie mam dziś czasu, aby przyjrzeć się temu pytaniu, czas jest trochę napięty. Rozwiązaniem będzie skontaktowanie się z pomocą techniczną i jeśli otrzymasz pozytywną odpowiedź, podziel się nią.
Nie mam wrażenia, że jest to możliwe:
Chyba że istnieje określony separator lub ciąg o tej samej liczbie znaków.
Przykład 1:
String-01 (separator - pozwala zidentyfikować ciąg bez ostatnich 2 znaków.
Przykład 2:
0123
0124
Zawsze taka sama liczba znaków.
Post 2 3 przykłady, jeśli to możliwe, aby lepiej zrozumieć.
W przeciwnym razie możliwe jest zgłoszenie prośby o poprawę do Visiativ.
Klikając na ! w odpowiednim menu narzędzia (następnie Enhancement Request):
Dla Smartproperties nie znaleziono! Klikam więc inne narzędzie i zmieniam tytuł narzędzia w wiadomości e-mail, aby zachować formatowanie i przydatne informacje:
I to działa.
FYI, w smartproperties = property manager => kliknij ustawienia =>? About => oknie właściwości inteligentnych mycadtools (patrz obrazek poniżej)
Dziękuję @Le_Bidule za informację, ale! Znalazłby się na szczycie menu, prawda?
To jedyne narzędzie, w którym trudno je znaleźć!
No dobrze, ale czy na pewno jest sens osiągać doskonałość?
Oto odpowiedź od pomocy technicznej:
" Skontaktowałem się z programistami, którzy potwierdzili, że nie jest to obecnie możliwe. Złożono prośbę o ulepszenie, aby można było ją zaimplementować w smartproperties V2 "
Temat jest zatem zamknięty. Zamknij go, wybierając najlepszą odpowiedź, w tym przypadku Twoją z prośbą o poprawę.
Dziękuję za @Maclane zdjęcie!
Wow! Zajęło mi trochę czasu, aby zobaczyć ten... To rzeczywiście jest problem, zwłaszcza, że dziś rano rozpowszechniłem te zdjęcia wszędzie.
( Mogę poprosić @Coralie , aby w końcu automatyczny tłumacz był cały czas aktywny)
Poproszę o zwrot pieniędzy za prawa autorskie!
Nie rozumiem dlaczego...
Nawiasem mówiąc, nigdy nie było żadnych problemów. (Nie! Nie zaprzeczam)
Poza tym zieleń jest ładniejsza!
… Jak cię rozumiem.
Ale hej, w końcu brałeś udział w jego poprawie, więc wyjątkowo upoważniam Cię do korzystania z niego tylko w kontekście zawodowym, w ilości maksymalnie 3 użyć dziennie (w przeciwnym razie ryzykuję problemy z właścicielami praw autorskich i SACEM...).