Rzeczywiście, mam wrażenie, że zatraciliśmy się w tej bitwie.
Muszę sporządzić zapis kompletnej instalacji jako gotowego produktu (dostarczonego przez naszych podwykonawców) Wszystkie otrzymane pliki były w parasolid , więc bez powierzchni. Jedyne elementy, które mam w powierzchni, to metalowe ramy, pliki, których nie mogę zamienić na objętość, ponieważ stolarze nie pracują w objętości. (jeśli masz rozwiązanie na ten temat, jestem zainteresowany, ale pewnie zacznę kolejną dyskusję na ten temat)
W końcu mam zespół ogólny, który ma więcej niż 1 GB, którego nie mogę zapisać i nie wstawiłem jeszcze wszystkich podzespołów.
Ten montaż ostatecznie będzie musiał zostać wysłany do naszego klienta.
Zamierzam wypróbować rozwiązanie "froussel" i "olivier42", które wydaje mi się najbardziej odpowiednie.
Rzeczywiście, aby odciążyć zespół, musisz "NAPRAWIĆ" wszystkie elementy (zespoły, podzespoły, części). Wykonując tę operację, wszystkie ograniczenia są umieszczane w "częściowym usunięciu" i SW nie musi ich przebudowywać, ani wczytywać ani zapisywać => zyskujemy kilka KB
Utworzenie jak największej liczby podzespołów w zespole głównym pomaga również w zmniejszeniu rozmiaru zespołu.
Zgodnie z informacjami, które udało mi się również uzyskać, musisz zrobić minimum "konfiguracji" i faworyzować "Stany wyświetlania".
Zamierzam zastosować wszystkie te metody w praktyce i trzymać kciuki, aby to zadziałało. Będę Cię informować na bieżąco, dziękuję.