Witam, odkryłem harmonogram zadań solidworks do tworzenia moich renderingów za pomocą photoview. Nadal jest problem, ponieważ jeśli zaplanuję zbyt wiele zadań, uruchamiane są tylko pierwsze.
Konkretnie, wczoraj wieczorem zaplanowałem 35 renderingów (pierwszy o 16:00, a pozostałe "startują po poprzednim zadaniu"). Tylko pierwsze 15 jest ukończonych, podczas gdy pozostałe nadal pokazują "zaplanowane". Ostatnie wykonane zadanie rozpoczęło się krótko przed północą i zostało zakończone krótko po niej. Myślę więc, że problem wynika ze zmiany daty. Rzeczywiście, planując moje zadania jedno po drugim, planista i tak przypisuje im datę (w tym przypadku wczorajszą).
Oczywistym rozwiązaniem jest zaplanowanie 16. zadania na przykład o godzinie 00:30, a następnie rozpoczęcie planowania zadań od końca do końca, ale problem polega na tym, że nie wszystkie te zadania mają ten sam czas trwania : nie można wiedzieć, które z nich przekroczy fatalną godzinę 00 godzin.
Czy istnieje odpowiednie rozwiązanie tego bardzo irytującego problemu (szczególnie w weekendy)?
Zadanie renderowania PhotoView 360 nie jest uruchamiane, gdy zaplanowano opcję "Rozpocznij po poprzednim zadaniu", jeśli poprzednie zadania mają miejsce po północy (12:00)
Możesz zaprenumerować numer
SPR #:
789258
, aby dowiedzieć się, kiedy problem zostanie rozwiązany.
Myślenie o tym może być trochę jak łódź, ale uruchamiając wszystkie zadania na przykład od 00:15, uniknęlibyśmy zmiany daty, prawda? O ile oczywiście nie pozostawia wystarczająco dużo czasu na wykonanie wszystkich zadań
Nie znajdując elementów, o których mi mówiłeś, otworzyłem bilet, aby otrzymać moje kody. Powiedziano mi, że nie mam umowy o świadczenie usług myCADservices.
Dziękuję za tę pomoc, ale niestety mi się ona nie przyda. Wstyd.