Rzeczywiście, jest to okrągłe żelazko ze stali nierdzewnej 304L, które można przyspawać do innego okrągłego żelazka z tego samego materiału. Często używam łącznika typu "szew spawalniczy", ale dotyczy to tylko skorup lub obiektów powierzchniowych, co nie ma miejsca w przypadku mojego modelu. W załączeniu, w kolorze niebieskim, znajduje się ścieg spawalniczy, który chcę wykonać. Kiedy postępuję zgodnie ze zwykłą metodą, słyszę, że "łącznik typu ściegu spawalniczego musi należeć do powierzchni powierzchni korpusu lub obiektów z blachy". Czy istnieje sposób na rozwiązanie problemu?
Z definicji rurka jest pusta, jest to okrągłe żelazko. Czy możesz umieścić nam sitodruk tego, czego potrzebujesz. Czy stworzyłeś swoją konstrukcję w budownictwie spawanym?
Przede wszystkim w przypadku wiadomości jest tytuł w zasadzie krótki (lub ten, który nie opowiada o swoim życiu) oraz pole tekstowe, w którym opisujemy jego problem z żądaną długością.
W skrócie ! Jeśli chcesz przeprowadzić symulację, powinieneś wiedzieć, że nie ma sensu umieszczać szwów spawalniczych w modelu, ponieważ nie będą one brane pod uwagę przez moduł symulacji.
W module symulacji odbywa się to za pomocą złączy, a w tym przypadku za pomocą "szwów lutowanych" złączy.
Zajrzyj do pomocy, aby uzyskać informacje na temat procedury, którą należy wykonać. Ale bądź konkretny, ponieważ nie jest to trywialna funkcja do użycia (to bardziej jak mydlenie się na desce po założeniu butów z łojową podeszwą)
Dziękuję za odpowiedzi. Rzeczywiście, jest to okrągłe żelazko ze stali nierdzewnej 304L, które można przyspawać do innego okrągłego żelazka z tego samego materiału. Często używam łącznika typu "szew spawalniczy", ale dotyczy to tylko skorup lub obiektów powierzchniowych, co nie ma miejsca w przypadku mojego modelu. W załączeniu, w kolorze niebieskim, znajduje się ścieg spawalniczy, który chcę wykonać. Kiedy postępuję zgodnie ze zwykłą metodą, słyszę, że "złącze typu ściegu spawalniczego musi należeć do powierzchni powierzchni ciała lub obiektów arkusza blachy