Witam Po zakończeniu symulacji znajduję się z moją częścią, która jest przezroczysta (patrz zdjęcie w załączeniu), jak mogę przywrócić ją do pierwotnego stanu? (gdy wracam do zakładki "model" jest ona nadal przezroczysta)
Witam, nie pamiętam żebym miał taki problem, jak udało Ci się uzyskać stan przezroczysty w symulacji? Czy to nie jest przewodowa runda, która jest aktywowana przez przypadek? ,
Dziękuję za odpowiedź, jestem w renderowaniu szkieletowym w złożeniu, udało mi się go usunąć, klikając prawym przyciskiem myszy na zespół w drzewie budowania => wyświetlanie komponentu => domyślne wyświetlanie Z drugiej strony, jeśli chodzi o mój kawałek, czy wiesz, gdzie to jest?
kliknij Widok ==> Widok ==> Tryb cieniowanej krawędzi
Innym rozwiązaniem, jeśli musisz często zmieniać swój status, jest umieszczenie mini ikon na pasku roboczym (używam tego w trybie renderowania, w którym tymczasowo usuwam krawędzie)
Ach, świetnie, dziękuję bardzo! "Lista spawanych części" była w formie szkieletowej Z drugiej strony, czy mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego kiedy zmieniam wyświetlacz na obraz szkieletowy lub cieniowany, jak Ty lub Zozo_mp mi powiedziałeś, nie zmienia to niczego w wyświetlaczu mojego pokoju?