Jak usunąć przezroczystość z części po symulacji?

Witam
Po zakończeniu symulacji znajduję się z moją częścią, która jest przezroczysta (patrz zdjęcie w załączeniu), jak mogę przywrócić ją do pierwotnego stanu? (gdy wracam do zakładki "model" jest ona nadal przezroczysta)

capture_decran_2021-09-20_111254.png

Witam, nie pamiętam żebym miał taki problem, jak udało Ci się uzyskać stan przezroczysty w symulacji? Czy to nie jest przewodowa runda, która jest aktywowana przez przypadek? , 

Dziękuję za odpowiedź, jestem w renderowaniu szkieletowym w złożeniu, udało mi się go usunąć, klikając prawym przyciskiem myszy na zespół w drzewie budowania => wyświetlanie komponentu => domyślne wyświetlanie
Z drugiej strony, jeśli chodzi o mój kawałek, czy wiesz, gdzie to jest?

W widoku >> widoku.

lub,.

duplikat//

2 polubienia

Witam

kliknij Widok ==> Widok ==>  Tryb cieniowanej krawędzi

Innym rozwiązaniem, jeśli musisz często zmieniać swój status, jest umieszczenie mini ikon na pasku roboczym (używam tego w trybie renderowania, w którym tymczasowo usuwam krawędzie)

Pozdrowienia

2 polubienia

Ale ja już tam jestem?

capture_decran_2021-09-20_154510.png

Jak to tutaj wygląda, 

2 polubienia

Ach, świetnie, dziękuję bardzo!
"Lista spawanych części" była w formie szkieletowej
Z drugiej strony, czy mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego kiedy zmieniam wyświetlacz na obraz szkieletowy lub cieniowany, jak Ty lub Zozo_mp mi powiedziałeś, nie zmienia to niczego w wyświetlaczu mojego pokoju?

Opcje w okienku wyświetlania mają zastosowanie do poziomów ciała, mają pierwszeństwo przed poziomami sceny,

Aby dana opcja działała.  

1 polubienie

Dziękuję Lynk, bardzo mi się przyda ;)
PS: FYI, jeśli masz Windows 10: Shift + windows + S do robienia lokalnych zrzutów ekranu jest łatwiej :p

2 polubienia

Nie ma czegoś do @Kimi222 

I dzięki za wskazówkę ;)