Z mojej strony pod firefoxem (78.0.2 ->aktualny) +W10 bez problemów. Kilka rozłączeń raz lub maksymalnie 2 razy w tygodniu.
Z mojej strony nie ma problemu z obrazami, ale umieściłem linki do https://i.imgur.com, które otrzymuję bezpośrednio za pomocą ShareX, mojego darmowego oprogramowania do przechwytywania ekranu.
Dziękujemy za Twoją opinię, Twoje opinie są zawsze mile widziane w celu ulepszenia platformy! Dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać te problemy tak szybko, jak to możliwe,
Jeśli chodzi o załączniki, powinniśmy również skorzystać z okazji, aby zmienić kolor szaro-białego klucza transferu i uczynić go bardziej widocznym/czytelnym.
"2nd attempt^^ " (crash i nie uwzględnianie komunikatu)
Dzień dobry
Mówiłem więc, jeśli chodzi o załączniki, aby skorzystać z okazji i zmienić kolor przycisku przesyłania, ponieważ biały tekst na jasnoszarym tle jest... niewidoczne :)
Powiedziałem, aby w przypadku przenoszenia załączników zmienić kolor przycisku, aby był czytelny i widoczny. (Biały tekst na jasnoszarym tle nie jest świetny^^)
Oczywiście można użyć widoku rozstrzelonego w zespole, co może być bardzo przydatne w hali produkcyjnej, aby zamówienie montażu części było zrozumiałe.
Jednak w pomieszczeniu jego użycie jest więcej niż ograniczone, ale nie niemożliwe.