Wewnętrzny miernik EPDM

Jak wyświetlić wewnętrzny licznik serwisowy EPDM? Dotyczy to każdego pliku.

Witam

Standardowo w karcie danych każdego artykułu znajduje się zakładka "Tabela recenzji" ze wszystkimi niezbędnymi informacjami.

W mojej tabeli poprawek jest to właściwość niestandardowa. Więc mogę sam na to działać, nie ma to wpływu na licznik wewnętrzny. Czasami mam właściwość niestandardową REVISION, powiedzmy C (na przykład), a gdy mój przepływ pracy zwiększa licznik po raz pierwszy, moja REVISION zmienia się na A (logiczna). Nie chcę więc polegać na mojej właściwości REVISION, ponieważ może to być krok do tyłu lub do przodu. Jest on aktualizowany z każdym przyrostem indeksu.

To, co chciałbym zrobić, to tylko zwizualizować licznik wewnętrzny w momencie t.

Nie jest to normalne, właściwość REVISION musi być równa wewnętrznemu miernikowi EPDM.

Jeśli nie, musisz mieć problem z konfiguracją.

Wartość EPDM każdego pliku można zobaczyć , patrząc na historię plików .

Dokładny problem, mam swoją część w indeksie B (poprawnie), robię rysunek -> archiwizuję -> REWIZJA trafia do B rysunku (niepoprawnie) -> procedura przepływu pracy (przyrost licznika) -> plan jest w właściwej wersji (WERSJA A).

Dlaczego więc na początku, przed przejściem procedury przepływu pracy, widzę B w moim polu REWIZJA . Podczas gdy plik rysowania nigdy nie został poddany inkrementacji.

SLT

Mam duży problem ze zrozumieniem...

Czyli zasadniczo:

- Moneta o indeksie B.

- Utworzenie MEP, MEP podąża za indeksem sali i jest niepoprawny?

- Archiwizując posła do PE, jego indeks trafia do A i jest poprawny, prawda?

Czyli w zasadzie podczas archiwizacji MEP sam się zwiększa, podążając za poprzednim indeksem, podczas gdy podczas tworzenia podąża za indeksem części?

Gdzie nie rozumiem, to to, że w normalnych czasach wskazówką jest zmiana stanu, a nie archiwizacja?

Tak, masz rację, chodzi o zmianę stanu.

indeks MEP przechodzi do A, co jest poprawne. Ale gdzie nie rozumiem dlaczego przed zmianą stanu indeks wynosi B

Czy nie wynikałoby to z faktu, że tworzysz swój MEP ze swojego pokoju, co oznacza, że MEP pobiera właściwości danego pomieszczenia, a po zarchiwizowaniu / zmianie stanu, a tym samym utworzeniu arkusza MEP, odbiera jego osobiste właściwości?

Jeśli tak jest, to tak naprawdę nie widzę, jak postępować, chyba że poprzez archiwizację i zachowanie wyodrębnionej części przed wstawieniem pierwszego MEP...

1 polubienie

Gary

Nie szokuje mnie, że mamy część o indeksie B i że jej rysunek znajduje się na ind B, uważam to za logiczne nawet, ale przede wszystkim konieczne jest, aby ind B odpowiadało wersji EPDM B.Si zmiana stanu rysunku na ind B twoja wersja EPDM twojego rysunku to A, Rzeczywiście, to nie jest normalne.

Jest pewne, jak mówi Jose-accessa, kiedy zapiszesz swój rysunek, EPDM będzie szukał właściwości Twojej części, ponieważ w swoich zmiennych zadeklarowałeś $PRPSHEET dla slddrw.

Przeanalizowałem moje przepływy pracy i aby przezwyciężyć ten problem (ponieważ również robię rysunki części indeksowanych i nie napotykam tego problemu) mam przepływ pracy "rejestracji wersji".

Przyznam, że to właśnie konsultant EPDM w Axemble stworzył mi ten Workflow i nie jestem w stanie opisać wszystkich dodatków!!

W załączeniu znajduje się definicja moich 2 Przepływów Pracy.

worflow_epdm.doc
1 polubienie