Skonfigurowano język mojego oprogramowania

Witam;

Chcę pobrać folder, który zawiera francuski język oprogramowania solidworks, ponieważ zauważyłem, że moje oprogramowanie solidworks jest w języku angielskim.

Próbuję zmienić go na francuski i kiedy przeszedłem do programu na moim komputerze, znalazłem tylko język angielski.

CDLT powiedział:

Najlepsza sprawdzona odpowiedź:

Windows ma zainstalowanych kilka języków, a nawet gdyby tak nie było, po prostu zmiana języka w opcjach regionalnych (nawet jeśli nie ma to wpływu na interfejs systemu Windows) zmieni foldery językowe używane przez SolidWorks

http://www.lynkoa.com/forum/solidworks/comment-changer-la-langue-sous-sw

@+ ;-)

2 polubienia

Zmodyfikuj instalację SOLIDWORKS, a w wyborze produktu po prostu sprawdź język francuski

3 polubienia

Problem i pobieranie mojego oprogramowania i Laure, co chciałem zmodyfikować język w installl, znalazłem tylko jeden lange i teraz szukam go do modyfikacji po francusku 

Problem polega na tym, że Laure z instalacji mojego oprogramowania znalazłem w części językowej tylko jeden.

Danc zauważa, że pobrane przeze mnie oprogramowanie ma tylko jeden język. 

Nie wiem czy to ci pomoże, ale zajrzałem do opcji są 2 pola:

Pudełka: Zobacz zdjęcie.

Korzystanie z menu w języku angielskim

Użyj angielskich nazw funkcji i plików

Jeśli te 2 pola są zaznaczone, być może umieszcza Solidworks w języku angielskim, gdy jest w języku francuskim.

image_1.png

Rooo, będziesz musiał podać swój numer licencji, aby zadawać takie pytania

Instalacja została wykonana z pobranego pliku, możliwe, że pobieranie jest niekompletne i dlatego pakiet językowy nie jest obecny ... Nie masz płyt DVD SolidWorks do przeprowadzenia instalacji?

2 polubienia