Konstrukcja top-down - ekstruzja na powierzchnię

Witam

Używam złożenia do utworzenia komponentu. W moim zespole wprowadzam długość i szerokość komponentu.

Dzięki rodzinie części mogę prawidłowo ustawić różne elementy, które składają się na mój komponent.

Niektóre elementy  korzystają z funkcji wyciągnięcia do następnej powierzchni.

W moim folderze źródłowym wszystko działa dobrze. Kiedy pakuję i przechodzę do użycia tego zespołu w określonym folderze, funkcja wyciągnięcia do następnego punktu powierzchni do powierzchni w pliku źródłowym, a nie powierzchni w pliku, które pakiet i język Go duplikują. W związku z tym jestem zmuszony wracać do każdego wytłaczania , aby zmodyfikować wytłaczanie na ślepo. Wyróżnij się. i odwróć się, wskazując nową powierzchnię.

Czy masz jakąś sztuczkę, aby to osiągnąć?

Uwaga: mając moje dane dotyczące długości i szerokości, jestem w stanie obliczyć długość wycięć, gdybyśmy użyli wytłaczania na ślepo.

Moim celem jest oczywiście to, aby mieć tylko szerokość i długość, które można podać, a reszta jest wykonywana automatycznie

dziękuję za pomoc

Pozdrowienia

LSE

Witam

Z mojej strony jest to błąd paczki, z którym często się spotykam, więc po paczce i przed modyfikacją czegokolwiek sprawdzam referencje i uruchamiam nieodpowiednie ścieżki części,

Rozsądne jest również dodanie przedrostka (sufiksu) i opróżnienie pamięci podręcznej solidworks, jeśli nie zostanie to zrobione,