@gt22 w 2012 roku to zrobiłem, ale w 2013 roku już tego nie robiłem, a w 2014 roku zaczynam od nowa "co to jest"
@Lucas tak, zgadza się, ale zwykle Cię, czy chcesz usunąć w tym samym czasie, a następnie usuwa tylko w ogólnych ograniczeniach, a nie w folderze ograniczeń każdej części, która została poddana ograniczeniu.
@Pascal to co robię, ale ponieważ jestem leniwy szukam czegoś w 1 kliknięciu ;-)
W przeciwnym razie, jeśli chcesz uruchomić makro, oto kilka pomysłów, ale nie jest to zbyt interesujące, chyba że masz kilkaset ograniczeń do usunięcia lub musisz to robić często:
Lub rozwiązanie, aby mieć wszystkie ograniczenia w jednym oknie:
Wybierz WSZYSTKIE części zespołu przez okno za pomocą myszy, a następnie, przytrzymując CTRL, kliknij część prawym przyciskiem myszy i kliknij "Zobacz ograniczenia" (ikona ze spinaczem do papieru i okularami):
Zostanie wyświetlona lista wszystkich ograniczeń, przytrzymując CTRL, aby wybrać kilka z nich, będzie działać szybciej!
Przejdź do Narzędzia/Opcje/Komunikaty/Błędy/Ostrzeżenia.
Może pojawić się komunikat, że raz zaznaczyłeś/odznaczyłeś, co oznacza, że nie możesz już uzyskać do niego dostępu. (Nie mogę ci bardziej pomóc, jestem pod 2013 rokiem)