Konwersja z Catia V5 do solidworks

Cze wszystkim

Mam szybkie pytanie dotyczące konwersji plików.

Mam Catia V5 i Solidworks i chciałbym przekonwertować niektóre z moich prac Catia do Solidworks.

Jak na razie nic skomplikowanego. Problem polega na tym, że chciałbym zaimportować części Catia do solidworks ZA POMOCĄ funkcji tworzenia.

Zupełnie nie wiem czy coś takiego jest możliwe i czy jest jakiś moduł (choćby płatny), który by na to pozwolił, ale jeśli ktoś ma jakieś rozwiązanie, to jestem jak najbardziej za.

Z góry dziękuję.

1 polubienie

Witam

Rozpoznawanie operacji Solidworks nie działa? (Potrzebujesz oprogramowania Premium)

Zobacz DataKit http://www.datakit.com/fr/

@Felix to będzie radość

@+ ;-))

3 polubienia

Witaj Joss.G,

Mam Solidworks Premium, ale nie działa.

Mam części, w tym skany i inne, ale także proste części, ale otwieranie pliku catpart przez solidworks nie działa (nie posiadam licencji Catia V5-SolidWorks Translator).

1 polubienie

@gt22:

Witam

Poprosiłem o wersję próbną Datakit, ale oznacza to martwe ciało, bez podstawowych funkcji. To tak, jakby importować krok.

Osoba, z którą rozmawiałem przez telefon, nie była w stanie mnie poinformować, mówiąc, że jeden z jej kolegów zamierza do mnie oddzwonić.

Czy dlatego zadaję tutaj pytanie :)

W tym momencie, jak @gt22 mówi, Datakit ze swoim CrossManagerem jest stworzony dla Ciebie ;)

Edit: ha tak, w tamtym czasie nie wiedziałbym, jak Cię poinformować :-/

2 polubienia

@felix jest online, więc powinien się z Tobą skontaktować

pomóż FELIX klientowi dla Ciebie to PILNIE

@+ ;-))

1 polubienie

@Felix,

Za pomocą Cross-managera mogę edytować szkice Catia w Solidworks?

a tu pytasz i to zrobione top 11 minuta

że ta strona jest bardzo responsywna

@+ ;-))

Rzeczywiście, responsywna strona.

W każdym razie bardzo dziękuję Felix, sprawdzę to, aby zobaczyć, czy robi to, czego potrzebuję.

Do zobaczenia wkrótce