Witam
Czy możliwe jest przekształcenie złożenia solidworks (mebli biurowych) w pliki 3DS MAX lub MAX lub DWG 3D, z których mogą korzystać architekci..?
Dziękuję
jaf-400x1000x450.sldasm
Witam
Czy możliwe jest przekształcenie złożenia solidworks (mebli biurowych) w pliki 3DS MAX lub MAX lub DWG 3D, z których mogą korzystać architekci..?
Dziękuję
Witam
Jedynym oprogramowaniem 3D, które może to zrobić, jest Fusion 360 z tego samego edytora co 3dsmax w . Głównie OBJ.
W przeciwnym razie dla formatu dwg 3d, o ile się nie mylę, można je otworzyć tylko w SW i nie zapisywać.
Jeśli chodzi o twój załącznik, brakuje wszystkich części, które składają się na twój zespół. (klasyczny ruch, musisz zrobić kompozycję na wynos lub pack & go, w zależności od wersji SW)
Co skłania mnie do myślenia w kontekście konwersji 3dmax, aby zapisać zespół w części, a następnie przekształcić go do kompatybilnego formatu. Wydaje mi się, że kiedy robiłem mumuse z 3dmax, przechodziłem przez STL, ale trzeba lubić trójkąty na twarzach.
OK... Dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia...
@jps
Czy jesteś pewien swojej najlepszej odpowiedzi
Nie daje mi żadnej solucji
Ogólnie rzecz biorąc, odpowiedź, która rozwiązuje problem , jest zgłaszana jako najlepszy odpoczynek.
a nie dziękuję za pomoc
@+ ;-(