O ile się nie mylę, SP nie są zależne od oferty handlowej.
Wersje 2022 / 2023 / 2024 to mniej więcej najnowsze oferty tego samego oprogramowania (np. Windows 95/98/2000/XP itp.)
SP są wersjami Twojej wersji i muszą być wliczone w cenę. Powinna istnieć opcja uaktualnienia do najnowszej wersji z nieodłącznymi poprawkami błędów.
Jak wspomniano w wielu tematach na temat fofo, należy unikać SP0 do SP3, a więc co najmniej SP4 lub 5.
Wiele z nich działa w wersjach N-1, co oznacza, że na rok 2024 używamy SW 2023, aby zostawić czas na stabilność oprogramowania (tak, tak, wiem, że możemy pomarzyć)
W każdym razie nie będą to wakacje, a wybrzeże będzie wisiało na stycznym grzbiecie?
Jeśli tak:
Kliknij widok prawym przyciskiem myszy
Usuń krawędź styczną
Ponów wymiar lub ponownie dołącz do prawej krawędzi
Witam
Nie sądzę, ze swojej strony, po zmaganiach z widokami szczegółów, zauważyłem, że domyślnie moje modele były ustawione na " prawdziwe " wymiary zamiast " rzutowanych ".
Z drugiej strony, zmieniając parametr, nie jest on brany pod uwagę w widokach, więc rozwiązanie, tak jak to zrobił@Frederic_Ouvrard jest słuszne: usuń widok i zregeneruj go ponownie (na razie dziękuję SW za to kodowanie stopami).
W tym przypadku wymiar przyjmuje dwie krawędzie, które znajdują się w tej samej płaszczyźnie? Jeśli nie, to tak, faktycznie prawdziwe lub przewidywane nie dadzą takiej samej oceny.
To powiedziawszy, sprawdzę styczne krawędzie, nigdy nie wiadomo, nie jest to zbyt przydatne (ani dla purystów)
Nie, ponieważ hak jest wykonany na końcu fazy. W " prawdziwych " wymiarach, poprzez zaczepienie dwóch cylindrów, które znajdują się na dwóch naprzemiennych płaszczyznach, daje wymiar ukośny (zorientowany zgodnie z nachyleniem generowanym przez przesunięcie poziomu) zamiast wymiaru " płaskiego ". Dzieje się tak tylko w przypadku wymiarów automatycznych, jeśli przełączysz się na wymiary poziome lub pionowe, wyświetla się właściwa wartość.