Tak, wygładzanie wyraźnie nie jest wystarczająco czyste, aby wydostać się z prawidłowych skrzyżowań z rurką. Prawdopodobnie będziesz musiał dodać wiele krzywych prowadzących w wygładzaniu, aby działało tak, jak powinno.
Witaj Froussel, Scofield, Dziękuję za informację, zajmę się tym, co mówisz, będę Cię informował na bieżąco, dziękuję wszystkim, którzy chcieli odpowiedzieć na moje pytanie, Jeszcze raz dziękuję... @+. AR.
Cześć!!! Sylk, Nie, nie, nie, mam szkic wewnętrznej Ø, nawet usunąłem ją, nawijając materiał... Aby temu zaradzić, użyłem trzech funkcji, dwóch funkcji usuwania materiału po obu stronach, a następnie usuwania rolki do wykończenia... A szkoda. Staram się narysować krzywą lub krzywe prowadzące dla tego wygładzenia. Ale ponieważ muszę to zrobić szybko, więc zrobiłem to tak szybko, jak to możliwe. Wciąż nad tym pracuję, aby to poprawić. Dziękuję bardzo, dobrzy MY, @+. AR.
Próbowałem na wspólnym kroku i mój SW2020 nie chce tego robić (stąd mój komentarz o niezbyt dobrych powierzchniach na zielonej części. Co więcej, widać to na zrzutach ekranu: krzywa między szarym a zielonym nie jest wyraźna).
Próbowałem 2 Ø, przecięcie, dzielenie, wartość logiczna... Model po prostu nie jest dobry, przepraszam, @A_R musisz przejrzeć kopię, teraz, jeśli uzyskasz pożądany rezultat z 2 lub 3 dodatkowymi funkcjami... Nie musisz się martwić...