Awaria po dodaniu akcesorium do wyznaczania tras

Cze wszystkim

Pozwalam sobie prosić o pomoc, ponieważ mam SLDW który systematycznie się zawiesza po dodaniu akcesorium w routingu.

Co robię : Edytuję moją trasę (szkic);  Klikam prawym przyciskiem myszy na punkt na końcu trasy ; i wybieram "dodaj akcesorium" ; Wybieram koszulkę, zmieniam orientację za pomocą shifta i gdy tylko kliknę, aby zatwierdzić, SLWD systematycznie się zawiesza.

Udało mi się zintegrować moją uczelnię po raz pierwszy bez żadnego problemu, a od tamtej pory niemożliwego.

Sprawdziłem mój Solid i wszystko wygląda ok, przeprowadziłem też konserwację SLDW z SLDW Rx, a także zrestartowałem komputer, nic nie pomaga.

FYI, ta metoda działa z innymi komponentami, które skonfigurowałem (zawór,...).

Dołączam zespół i część, o której mowa, w PJ.

Z góry dziękuję za pomoc.

Mikołaj

te_din2615.sldprt
BM-04-100-PE.SLDASM

Witam

Z tego, co udało mi się zrobić, routing jest ogólnie niestabilny i regularnie się zawiesza, gdy tylko trasa zostanie zmodyfikowana (na przykład przesuwanie punktu trasy). Zamiast tego zapoznaj się ze wsparciem, które poprowadzi analizę problemu i potencjalnie zgłoś to do SW, aby raczyli uczynić ten suplement niezawodnym.

Raport o niestabilności jest ważny dla SW2020 i SW2021, oba w SP5.

2 polubienia

Witam

A co z przeciąganiem i upuszczaniem komponentu z biblioteki? Czy nastąpiła awaria? Jeśli dołączysz koszulkę z mojej biblioteki do niektórych testów

Z wyrazami szacunku,

te_egal_spd_iso.sldprt

I otrzymuję ten komunikat o błędzie podczas edytowania rodziny części

capture_decran_2022-10-06_095831.png