Czy ktoś by mi pomógł? Kiedy tworzę rurę z modułem trasowania, czasami zdarza się, że na tej samej rurze bryłowej każda rura i każde zagięcie w normalny sposób, a w środku rury tworzy mi to pojedynczą rurę z kilkoma kolankami i prostymi częściami, które następują po sobie (zagięcie dla bryły), podczas gdy moje właściwości trasowania nie są na zginaniu. Zobacz ilustrację poniżej
Witam; Powiedziałbym, że powodem musi być to, że w swojej bibliotece rur nie masz żadnych kolanek innych niż 90° (lub w ogóle nie masz kolanek) (przynajmniej dla DN200)... Czy się mylę?
Czy możesz rozszerzyć poprzedni zrzut ekranu, abyśmy mogli zobaczyć zestaw opcji (FeatureManager). Wydaje się, że zjawisko to dotyczy tylko rur i kolanek DN200... Spróbuj upuścić część na innym szkicu, aby sprawdzić, czy ten problem został odtworzony.
Wszystko, co musisz zrobić, to porównać swoje dwa tryby wyznaczania tras (zwróć uwagę na kąty i promienie swojego podstawowego szkicu)... Twoje zrzuty ekranu nie dostarczają mi wystarczających informacji, aby móc Ci jeszcze bardziej pomóc...