W rzeczywistości to, czego bym potrzebował, to to, że kiedy klikniemy na powierzchnię części w 3D lub na rysunku, a następnie przejdziemy do planu, a następnie zmierzymy, daje nam to informację svt:
Powierzchnia: 7128,60 mm ^ 2 Obwód: 503,47 mm 32090123.SLDPRT Plik: 32090123.SLDPRT Konfiguracja: Wada<Szorstka>
I chciałbym utworzyć link "link do nieruchomości", ale nie mogę; Znajduję obszar, ale nie obwód. Z Twoją drogą Pl kiedy tworzę notatkę nie mam dostępu do tych danych.
Chciałbym, aby była to notatka z linkiem, aby móc ją umieścić albo w pokoju, albo na rysunku, a może nawet na dłuższą metę, jeśli dobrze się sprawdzi, inkrementuje się w linii we kartridżu. Ma to mieć długość cięcia dla laserów.
Mój mały program, a nie makro Ci nie odpowiada? Pozwala jednak na utworzenie właściwości z obszaru, a tym samym na utworzenie notatki wskazującej na tę właściwość na rysunku...
W tym celu na swoim planie, na twojej blasze wykonaj prawy CLC, a następnie adnotacje, a następnie właściwość listy spawanych części. Wszystkie informacje otrzymasz z blachy.
Po wypróbowaniu wszystkiego rozwiązania OBI WAN i tego, które działa najlepiej, udało mi się zmodyfikować to wszystko, aby zrobić notatkę, którą przynoszę z powrotem, jak uważam za stosowne, a następnie integruję ją z moim kartridżem...