Cześć wszystkim,
Chcę utworzyć plan konfiguracji, który dostosowuje się w zależności od odległości od początku.
Kto wie?
Dziękuję :)
Cześć wszystkim,
Chcę utworzyć plan konfiguracji, który dostosowuje się w zależności od odległości od początku.
Kto wie?
Dziękuję :)
Naprawdę nie rozumiem twojego pytania!!!!
Jeśli tworzysz plan od początku i orientujesz go tak, jak chcesz
i że utworzysz kolejną płaszczyznę odsuniętą w żądanej odległości
że będziesz w stanie poruszać się przez to przesunięcie w płaszczyźnie, to nie działa
A do czego służy konfiguracja planu??????
@+
Jeśli dobrze rozumiem, chciałby, aby w zależności od wymiaru, jaki umieszcza między planem a początkiem, jego wybrał konfigurację. Jeśli to ona, nie wiem, jak możemy to zrobić.
Pozdrowienia
Witam
Co masz na myśli mówiąc "plan konfiguracji"?
Sprawdź, czy to pasuje
@+
Witam
Jak rozumiem pytanie, chciałbyś mieć plan, który zmienia się od początku w zależności od konfiguracji??? Jeśli masz już swoje konfiguracje w pliku Excel, wystarczy utworzyć swój plan, a następnie bok i otworzyć plik Excela i dodać kolumnę z odległością planu, a następnie wypełnić wymiar, który chcesz mieć za linią odpowiadającą Twojej konfiguracji....
O to właśnie chodzi w "AC Cobra 427". To prawda, że moje pytanie nie jest zbyt dobrze postawione. Chciałbym, aby plan przesunął się z punktu początkowego zgodnie z konfiguracjami... Spróbuję tego i będę Cię informować na bieżąco...
Dziękuję i A+
To jest dokładnie to, co opublikowałem ci jako obraz w tych postach
Sprawdź, czy to pasuje
i
Naprawdę nie rozumiem twojego pytania!!!!
Jeśli tworzysz plan od początku i orientujesz go tak, jak chcesz
i że utworzysz kolejną płaszczyznę odsuniętą w żądanej odległości
że będziesz w stanie poruszać się przez to przesunięcie w płaszczyźnie, to nie działa
A do czego służy konfiguracja planu??????
@+
@+
Nic skomplikowanego:
- Stwórz plan.
- w drzewie konstrukcyjnym kliknij prawym przyciskiem myszy na utworzony plan, "Konfiguruj funkcję"
- w tabeli, która się otworzy, kliknij małą czarną strzałkę po prawej stronie nazwy planu, zaznacz pole Dx ((x to liczba);
- Jeśli masz już konfiguracje, wypełnij pola według własnych upodobań, jeśli nie, utwórz konfiguracje, a następnie wypełnij pola