Optymalizacja cięcia

Witam
W CuttingOptimization chciałbym wiedzieć, czy jest możliwość dodania kolumny pokazującej nazwę części, w której znajduje się profil. Kolumna, która pojawia się podczas importowania, ale nie znajduje się na liście obciążeń.
Z góry dziękuję
Stéphane

Witam

Czy możesz zrobić zrzut ekranu tego, co masz na liście przepływu i tego, co masz w raporcie?

W raporcie pobieramy tylko dwie pierwsze kolumny niestandardowe.

Pozdrowienia

Witam i dziękuję za tę opinię.
Podczas importowania części pojawia się nazwa pliku.
W związku z tym nie znajduję go ani na liście obciążeń, ani w sprawozdaniu.

Odzyskujemy jedynie właściwości organizmu.

Musisz więc dodać właściwość w treściach, na przykład " Nazwa pliku ", która pobiera zmienną Sw-Filename.
Po utworzeniu tej właściwości należy dodać kolumnę z nazwą właściwości body.

Pozdrowienia

Oczywiście, że spróbuję.

Dziękuję!

Witaj @fmarchand ,

Postępowałem zgodnie z tym, o czym wspomniałeś powyżej, aby rozwiązać ten problem, jednak nie mam niczego, co jest wyświetlane w utworzonej kolumnie " Nazwa ", podczas gdy we właściwościach mojego ciała mam wartość.

Jak to zrobić?

Z góry dziękuję.

Lew

Witam
Też miałem ten problem... Myślę, że to pochodzi od SW, któremu brakuje automatyzmu...
W Twoim pokoju:

Osobiście robię to od czasu do czasu w zależności od potrzeb, ale gdyby dało się to zautomatyzować... Cóż, to jeszcze nie Boże Narodzenie!

Miłego dnia.

Witam

Z tego, co widzę na twoim zrzucie ekranu, twoja nieruchomość nie znajduje się na terenie ciała, ale na właściwości pokoju.
W takim przypadku musisz tam być:

Pozdrowienia

Witam

Dziękuję za szybką odpowiedź.
Próbowałem z " Oznaczeniem " (zrzut ekranu w mojej 1. odpowiedzi) i nadal nie działa. Czy jest jakiś krok do zrobienia pomiędzy?

Witam

Przechwytywanie, które wykonałeś, dotyczy właściwości dokumentu, a nie właściwości treści.
Czy ta właściwość jest obecna we właściwościach pola?

Pozdrowienia

1 polubienie

Witam

Dziękuję, zgadza się!

Pozdrowienia.