Utworzyłem koła zębate w SolidWorks za pomocą ToolBox Następnie zmodyfikowałem je, nakładając zaokrąglenia na płaskie powierzchnie, a następnie zapisałem je w osobnych plikach, wszystkie umieszczone w określonym folderze. Kiedy wykonuję swój asembler, wywołując te zmodyfikowane oddzielne pliki, zapisuję go, a następnie otwieram, Otwiera mi go ponownie skompilowany z niezmodyfikowanymi plikami źródłowymi.
Jak zachować go w moim zespole ze zmodyfikowanymi kołami zębatymi, które są umieszczone w określonym folderze.
Wyszukaj SLDSetDocProp w Google. To pojazd użytkowy, który został do tego stworzony. Darmowe oprogramowanie. Znajdziesz tu również samouczki.
Pozwala to na dostosowanie plików zaimportowanych z przybornika. Najpierw należy je zapisać w katalogu projektu. Nie próbuj nadpisywać oryginalnego pliku. Jest chroniony przed zapisem.
Na koniec odbudowałem swoje koła zębate, wykonując szkic interwałowy zęba prawego modułu, który powtarzam zgodnie z pożądaną liczbą zębów i znając moje różne średnice dzięki aplikacji do obliczania kół zębatych online pod tym linkiem https://www.toutcalculer.com/mecanique/dimensions-engrenage.php#calcul
Wychodzimy z tego dość łatwo!!
Niemniej jednak załaduję twoje narzędzie i wypróbuję je. Dziękuję za pomoc