Naklejka nie działa

Witam, na próżno próbuję nałożyć kalkomanię, na model 3D. Nie mogę tego zrobić, nawet gdy kładę standardowe, obraz jest multiple.je muszę o czymś zapomnieć.

/sites/domyślne/pliki/from_ckeditor/insertion_par_glissement_du_warning_de_solid_1.jpg

/sites/domyślne/pliki/from_ckeditor/insertion_de_mon_image.jpg

/sites/domyślne/pliki/from_ckeditor/apres_validation_mon_image_nest_plus_visible.jpg

Z góry dziękując za pomoc

Witam

Zwykle po wstawieniu obrazu powinieneś mieć fioletowy kwadrat na twarzy z obrazem, a jeśli go rozciągniesz, powiększysz obraz...

1 polubienie

witam tak rzeczywiście mogę powiększyć obraz włączyć go itp, ale kiedy skończę

że sprawdzam, czy obraz znika z mojego 3D, znajduje się w nieruchomości, ale nie jest widoczny po stronie, w której go umieściłem???

Witam

Czy próbowałeś, klikając prawym przyciskiem myszy , aby zrobić Ukryj naklejkę / Pokaż naklejkę? (Faktycznie włącza lub wyłącza naklejkę na części)

W przeciwnym razie po prostu w menu Widok / Ukryj / Pokaż / Naklejka (patrz zdjęcie) (Pokaż lub nie wszystkie naklejki )

Z drugiej strony nie rozumiem, dlaczego na Twoim przykładzie znak ostrzegawczy Twoja etykieta się powtarza, nie znalazłem powtórzenia typu mozaika (jak tapeta pod windob)

Więc jaki jestem dzwonkiem, tak, rzeczywiście po aktywacji w menu wyświetlacza działa, obraz pozostaje aktywny.

I poza tym udało mi się znaleźć, aby mieć pełny obraz, a nie wielokrotny, z drugiej strony muszę dowiedzieć się, jak to zrobiłem.

W każdym razie dziękuję za pomoc

Serdecznie zapraszamy :)

Tak tak chcę wiedzieć, jak Ci się to udało ;)