Witam
Chcę wykonać cięcie mojej blachy, stworzyłem szkic, ale to nie działa.
Chcę podzielić ramę na 4 części.
Czy to jest problem, skoro po tym nie będzie to 1 pojedynczy kawałek blachy, ale 4?
decoupe_tolerie.png
Witam
Chcę wykonać cięcie mojej blachy, stworzyłem szkic, ale to nie działa.
Chcę podzielić ramę na 4 części.
Czy to jest problem, skoro po tym nie będzie to 1 pojedynczy kawałek blachy, ale 4?
Witam
Wydaje mi się, że powinniśmy korzystać z funkcji "split rooms".
Witam
Nie do końca rozumiem, kiedy mówisz "to nie będzie 1 kawałek blachy, ale 4"
LUB oznacza to, że widzisz coś, co wygląda jak profile z wycięciami narożnymi, trochę jak na obrazku, który załączam. W takim przypadku tak, jest to możliwe, ale aby było pięknie , profile musiałyby być proste i wykonać narożnik za pomocą piły do narożników.
W przeciwnym razie nie będziesz miał połączonych krawędzi i będzie brzydko
Pozdrowienia
Pokazane cięcie to to, które próbuję zrobić, to jest laser / gięcie, które zrobię, zostanie następnie całkowicie przyspawane w rogach.
Witam
Nie rozumiem dlaczego, to nie działa, bo to się udało. Ogólnie rzecz biorąc , gdy wyciągasz w czterech rogach po narysowaniu szkicu, oprogramowanie, czy chcesz zachować "wszystkie obiekty, czy nie".
Zgadzam się z ZOZO
Otworzyłem zgłoszenie i otrzymałem potwierdzenie, że w moim przypadku rzeczywiście jest to podział, który powinien zostać użyty.
Z wyjątkiem tego, że kiedy próbowałem podzielić mój kawałek, zrobiłem tylko jedną linię na moim kawałku, podczas gdy powinienem był zrobić 2.
Dziękuję
Terry
Cześć @terry
Dziękuję za Twoją opinię :-)